Abicim ben anlamam o işlerden. Tecrübesizim. Zirve olduğuma bakıp aldanma tamamen çenemin düşüklüğünden.. Arazi bilmem ben. Resimlerde gördüm. Merak ettiğim için geleceğim ;D
5 in de cemiyeti var,Cemil kaptan bana her tarih uyar diyor,mudanyalı'nın cemiyeti Alpaslan ile çakışıyor,bu nedenle 1 hafta önce ya da sonra yapabiliriz,siz olmadan artık tadı yok oraların,bu kez kamplı gideceğimiz için "zirve" denemeyi düşünüyorum 8)
Tamam abi Allah razı olsun. Bide bana arazi vitesi nasıl kullanıyor öğretirsen minnettar olurum sana.. Paslanacak valla. Öyle süs gibi duruyor. Kullanmayı bilmediğim içinde korkuyorum dokunmaya ya elimde kalırsa diye..
Su geçişide yapar mı benim cip ! abi... ;D
Gelmemmi be kardeşim..Hem biliyosun,benim çamaşır leğeni sadece 2 kişilik...arkasına da senin Peugeot'yu atarız,dönüşte sen kayışı boşa çıkartır,yavaş yavaş inersin,olmazmı?
Olaya biraz renk katmakta fayda var,Buzlu Göl ikramını hazırlamış,Kilimli,Karagöl,Aynalı bizi bekliyorlar,tırmanış rotası kuzeyden olacağı için,kar olasılığı oldukça yüksek,donanımlı olmakta fayda var 8)
Gelmemmi be kardeşim..Hem biliyosun,benim çamaşır leğeni sadece 2 kişilik...arkasına da senin Peugeot'yu atarız,dönüşte sen kayışı boşa çıkartır,yavaş yavaş inersin,olmazmı?
10-11-12 Temmuz 2009 tarihini önerilerinize sunuyorum,cuma+c.tesi ya da c.tesi + pazar şeklinde olabilir,tarih belirlendikten sonra konu başlığını açmak yerinde olacaktır,fikirlerinizi rica ediyorum 8)
Olaya biraz renk katmakta fayda var,Buzlu Göl ikramını hazırlamış,Kilimli,Karagöl,Aynalı bizi bekliyorlar,tırmanış rotası kuzeyden olacağı için,kar olasılığı oldukça yüksek,donanımlı olmakta fayda var 8)
Yok üstüme alınmadım Ayhan bey tecrübesiz olduğumu daha evvel belirtmiştim. Size bu konuda bir şey daha soracağım. Yaptığım araştırmalarda şinorkel için en ucuz 900 lira fiyat aldım. Nasıl bir şey olduğunu görmedim hiç.. Sadece su geçişinde kullanılan bir şey olduğunu duydum.. Şimdi siz su geçişi için bir görsel paylaşmışsınız. E bunun nesi 900 lira. Millet benimi kekliyo.. Şu arazi için gerekli ekipmanları sizin aracılığınızla temin etsem nasıl olur. Kazıklanmayayım.. ;D