benzin sorun değil be kardeşim...depodan çekeriz,benim araba da yağ yakıyo,o yüzden 5 lt 40 numara yağda hazır,biraz duman yapar ama idare edersin artık..
benzin sorun değil be kardeşim...depodan çekeriz,benim araba da yağ yakıyo,o yüzden 5 lt 40 numara yağda hazır,biraz duman yapar ama idare edersin artık..
iyi güzel arkadaşım ama biz dedikçe sen mobilet deyip gidiyorsun ki sanırım senin bir aracında var jeep olarak eğer öyleyse ertesi gün diyecekmisin eşe dosta akşam bir sardım bir sardım diye merak ettim .................. ???he yanılıyorsamda ozaman kusura bakma yanlış tahmin derim :-\
Burda kardeşliği sağlayan şey,koşulsuz samimiyet ve gönülbirliği içinde yapılan aktivitelerdir,kötü niyet olmadığını biliyorum,gerilmeyelim lütfen 8) bu aktivite ancak o zaman hedeflenen keyfi verecektir. Sevgiler 8)
tamam abi ozaman neden bir saat böyle geçti ben alalım diyorum motorla gelme alp diyor merkezden bir yerden alırız seni siz neden müdahil olmuyorsunuz şimdi gerilmeyin diyorsunuz ..ben anlamadım tadın da olan her şakaya evet ben çok uzadığını ve ısrarla uzatıldıgı kanaatindeyim bumudur.
Bu tür sohbetler mütemadiyen olur bu sayfalarda,araç markaları,kanki kapışmaları,hemşehri atışmaları vs. vs. ...Aktiviteye konsantre olduğumdan bu takıldığınız konular önemsiz geldi,tarafların kötü niyetli olmadığını biliyorum,aksi durumda böylesi bir aktiviteye ulu orta herkesle yola çıkılmaz,2282 m. rakımda kamp atıp,"zirve" denemek hele ki bu mevsimde hafife alınmaması gereken bir konudur,25 km. lik sürprizli bir tırmanış parkuru da cabası,aslolan benim için sağsağlim çıkmak ve inmektir,bu aktiviteye katılacak insanların güvenliğidir 8)