orduda s1 kod lu sanırım sahra telefonlar var aselsanın.araç içine bi fct monte edip çıkışına o sahra telefonu takarsanız 7.62 hariç hiç bişi geçirmiyo o telefonlar (6200 müş kod u)
normal sandwich telefondan büyük.litrelik meşrubat kadar diyelimben r250 telefonumu istemeden değiştirmiştim.alışveriş merkezlerinde filan uhf telsiz sanıp müdürüm amirim diyen güvenlikler olmuştu.ceviz kırma suda bekletme oltaya ağırlık olarak bağlama bilumum garip kullanıma rağmen ölmedi.pilini ben hallderim diyen bi arkadaşa yem oldu
Pardon fotoğrafı görmemişim. Aslında rollcage e bağla dursun orada. Çok şık olabilir. Birde çalışıyorsa tamamdır..
tyt.fan' Alıntı:
normal sandwich telefondan büyük.litrelik meşrubat kadar diyelimben r250 telefonumu istemeden değiştirmiştim.alışveriş merkezlerinde filan uhf telsiz sanıp müdürüm amirim diyen güvenlikler olmuştu.ceviz kırma suda bekletme oltaya ağırlık olarak bağlama bilumum garip kullanıma rağmen ölmedi.pilini ben hallderim diyen bi arkadaşa yem oldu
thruya sanırım iridium şebekesinden çalışan telefonlar var.dakkar da kullanılıyor galiba.mağara gezenler bile iletşim kurabiliyor.şehiriçinde gsm sistemden faydalanıyor.dancal nokia bu şebeke için telefonlar yapmıştı.
sizi tatmin zor bay yurki en iyisi siz pstn kullanmaya devam edin .heryerde çekiyor,ses net.arabaya koyun 25 35 kilometrelik bi makara kablo ucunu evdeki fişe takın,hat gittiğiniz yere peşinizden gelsin
zaten bu telefonlarda mantık şehiriçindeyken gsm kullanmak,gsm çekmediğinde uydu şebekesi şehiriçinde thuarya dan konuşmak ekonomik değil bildiğim kadarıyla.
Yakıt tüketimi çok ilginç zaten. Ben low a alınca sanki benzin deposunun bağlantıları kopuyor. Akşama kadar dolaş yarım depo yakmıyor. Ama asfalta çıkıp eve giderken, delik açılıyor alttan. Çok mantıksız ama hala anlayamadım neden asfaltta daha çok yaktığını..
eski şoförler boş vitese atatmış yakıt tasaarufu için bunada peygamber viresi dermiş,belki sizin araçta low a aldığınızda peygamber vitesine geçiyodur.araç ordudan filan çıkmaysa gazi filandır belki.efsunludur,low vitesi savaş hali sanıyodur