Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Deep Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8,705
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 735,047
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

Kızmadım Uğur abi.Aslına bakarsan pekte hoşuma gitti açıkcası nede olsa aryıpta bulamadığımız şey : :

Etiketler

Bir önceki yarışta forumdan arkadaşlarla dolaşmaya çıktğımız aynı parkurda yine dolaşmaya çıktım Orkun (jeepcj7) arkadaşımızın kumada battığı aynı yerde jandarmanın minübüsü batmış.
Oraya vardığımda orada bulunan insanların ve jandarmaların bakışlarını görmenizi isterdim herkes şaşkın bakışlarla öyle bana ve arabaya bakıyorlardı.
Arabadan indim oradakilerden biri Allahmı gönderdi seni buraya kardeşim dedi.Güldüm, adamlar kimbilir ne zamandır uğraşıyorlardı ,karşılarında bir arazi aracı üstelik vinçli haksızda sayılmazalar şaşırmakta.
Vinçleyip sorunsuzca çekip çıkardık minibüsü sonra tabi yolumuza devam.
Böyle ilginç hoş bi anımız oldu haftasonu.

Bu arada ilk vinci kullandığımda ısınma problemi yaşamıştım.Bu defa herhangi bir ısınma problemi olmadı T-max 9500 iyi bir iş cıkardı doğrusu.

Herkese saygılar;

Zamanında bana az çektirmediniz. ;D ;D ;D

Nadir bey keşke sizde gelebilseydiniz yarış izlemeye ..zevkli geçti...

Merhaba, ben Mustafa Kemik.
Yaşım 56. Grafik tasarımcısıyım. İstanbul Anadolu yakası, Koşuyolu ve Acıbadem ev-iş olarak yaşadığım semtler.
Offroad ve 4x4'le 10 yıl önce, 76 Wagoneer (V8 AMC motor, GM otomatik şanzıman) ile tanıştım. Aktif olarak bir yıldır offrod'un içindeyim. Wagoneer müthiş bir gezi aracı olmasına rağmen sıkı offroad da kullanmak için 3 ay önce 94 Cherokee Sport aldım (itiraf etmeliyim ki aklım hala bir CJ'de - Atilla bilir). Anladığınız gibi ben jeep'ciyim. Kırıcı etaplardan çok, zorlu keşif gezilerinden keyif alıyorum. Gezenbilir sitesini ilk defa uzun soluklu inceledim ve çok keyif aldım. (Attila senin de niye kulübe ve yarışlara gelmediğini ve free takıldığını anlamış bulunuyorum).
Sizlerle tanışabilmek dileği ile hepinize sevgiler.
Not: - İşim gereği 17 senedir bilgisayar kullanmama rağmen ben bir yabancı dil ve teknoloji özürlüyüm. Bu mesajım garip bir yere giderse kusura bakılmasın. Araçların detaylı bilgi ve fotoğraflarını becerebilirsem daha sonra gönderirim.
- Mac kullanıcısı olarak, mesajım sorunlu ise PC kullananlar kusura bakmasın.

Mustafa Bey hoşgeldiniz
pekiii ya keşif gezisinde kırıcı etaba girersek ?
işin aslı biz de aynı kafa yapısındayız, sonuçta Camel parkuruna 1 girersin 2 girersin sonra sıkılırsın ama yeni yerler keşfetmek, rotaları GPS e kaydetmek offroadun en büyük getirisi olsa gerek
gezilerden birinde görüşmek dileğiyle...

Mustafa Bey,

Hoşgeldiniz! Ati herkese aynı zehiri veriyor
Ben haftanın hergünü birkaç saat Ati'deyim, görüşelim...

Mustafa bey hoşgeldiniz...Yeni aracınız hayırlı olsun..off*road araçları arasında en oynanabilir ve yakışıklısını almışsınız...tebrikler....ve bir gezide tanışmak ümidi ile...

Bu arada Mustafa bey aramıza hoşgeldiniz inşallah ilk gezide görüşmek diğeğiyle..

Saygılar;

daha zorunu görmez bu vinç herhalde hem eğimden çekmişin hem çaprazdan çok kötü bir açıyla hem de önündeki onca toprak yüküyle vincin çok iyi iş çıkarmış bence

mustafa bey hoşgeldiniz.daha benimde kimseyle tanışma fırsatım olmadı ama inşallah 23 haziranda tanışma toplantısı yapılacak herhalde.

Ya Yüksel sen anlattın ama hakikaten kötü batmışsın...mutlaka çok zorlanmaktan ısınmıştır..yoksa jandarmayı kurtarırken ısınmamıştı...
Birde vinçi nereye sabitledin merak ettim?

Yüksel bu arada ben resimlere bakıp çok gaza gelen biriyim....bir yer ayarla sana zahmette batalım..bakalım senin vinş benim 2.5 tonu çekebiliyo mu? )