Göktuğ'un dediklerine ilaveten Gezenbilir'in bize kazandırdığı önemli bir hususta paylaşımdır.
Bilgi paylaşımının yanısıra, kişi yaptıklarını bile paylaşmak istiyor.
Ben CJ'ye yaptığım modifiyeyi kimle paylaşayım ? Hanımla mı ? : veya bu işten anlamayan ve sıkıcı bulan esnaf arkadaşlarla mı ? Yahut doktor kapı komşumla mı
Hımmmmm....!!! işte ben o konuda şanslıyım, çünkü bizim hatun off-road konusunda benden deli.... ;D ;D ;D Cj'nin olduğu zamanlarda arazide o kullanırken ödüm patlardı...!! "Ergun ne olur bir kere devirelim, ne olur...!!! " derdi... ;D ;D ;D
Şimdide nezaman bir geziye çıksan sen kullancan, ben kullancam derdimiz var.... ;D ;D ;D
Geçen Ladik e gittiğimizde neredeyse yan yattı benim cj. Ön cam kırıldı çadır iskeleti eğildi. Ama düzelttik devam ettik. Hiç üzülmedim hatta indim ne kadar fotoğraf çekebilirsem kar dedim.. ;D O yüzden cj yi çok seviyorum. Kaportacı ile hiç işim olmadı daha ..
bazen on cam kırılıyor... benimki roll cage içinde!
Zaten size benim araçlarda resim bile göndermek gerek yok, bana bu offroad virus 9 yaşında bulaştı... ;D ve ne kadar araç yaparsın hala daha iyi yapmak istiyorsun! :
bazen on cam kırılıyor... benimki roll cage içinde!
Zaten size benim araçlarda resim bile göndermek gerek yok, bana bu offroad virus 9 yaşında bulaştı... ;D ve ne kadar araç yaparsın hala daha iyi yapmak istiyorsun! :
Hanımla modifiye paylaşımı çok ince bir mevzu tabi. Dikkatli olmak gerek. ;D 4 yaşındaki oğlum bile lastikleri değiştirdiğim gün, bana lastikler değişmiş baba dedi. Ama hanım "eski lastiklerinin neyi vardı gitmiyor muydu? " dedi. Zaten bizim evde benim CJ ye ne yaptıysam, eskilerini satarak yaptığım bilindiği için fazla sorun yok.. Bilmiyorlar ki şantiyede bir depo malzeme dolu ;D
Aynı tasın çorbası olmak çok güzel görünüyor. Tabi burada çorbanın içeriği de önemli. 30 bini aşmış üye sayısıyla aynı tasın içine girmemiz mümkün değil sanırım. Bazıları tuzlu seviyor, bazıları yağlı..
Arada ön hubların kilitli olmadığını unutarak daldığım çok yer oldu. 110 kg ile cj nin kaputudundan ön hublara ulaşıp kilitlediğim ama arka tekerleklerin oyması sonucu yine iş makinesi çağırdığım günlerden biri.. ;D