Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Deep Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8,705
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 735,656
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

Göktuğ abi müzik tesisatı yada rolesiz bağlı olan ekstra korna vs.. aksesuar varmı... Binek arabada müzik tesisatımdan dolayı role kapasitör olmadığından dolayı sis farları dahil bi ara 2 ayda bir ampül değiştirmiştim....

Etiketler

yunus bager' Alıntı:
Dakar denilince aklıma pajero geliyor ama off road denildiğinde uzaktan yakından alakası yok ;D ;D ;D
Dakar dayanıklılık,hız,ve navigasyon gerektiren dünyanın en prestijli yarışlarından biriridir.
ama ne yalan söyliyeyimki banada biraz buggy yarışları gibi geliyor.;D

Dakar da daha çok hız ve bu hıza dayanıklılık öne çıkıyor, çok ağır zorlu geçişler pek olmuyor. Daha hızlı giden yeni nesil makineler çok daha başarılı olru eskilere göre.

Tempus' Alıntı:
Dakar da daha çok hız ve bu hıza dayanıklılık öne çıkıyor, çok ağır zorlu geçişler pek olmuyor. Daha hızlı giden yeni nesil makineler çok daha başarılı olru eskilere göre.
Aynı fikirdeyim.

dakar aynı zamanda bir çok fabrika takımının test alanı olarak ta görülüyor,
yeni nesil alt yapıları burda test edip,geliştirip,başarılı uygulamaları standart araçlara ekliyorlar

iyi modifiye edilmis bir x5-x6, porshe filan hepsini geçerse şaşırmam zaten x6 nın tasarımı direk dakar araçları gibi

X6 nın görünüşünde sadece sticker leri eksik,
onuda taksa direk dakar da start alacak gibi duruyor,ama bitirebilirmi bilmem.;D

Arkadaşlar sorun sanırım gittiğim yollardan kaynaklanıyor. Son zamanlarda neredeyse gittiğim bütün yollarda çalışma var. Ben aracı sıfır reno maisten aldım ve şu ana kadar 19 defa servise götürdüm. Her 10 bin km de bir. Yani aracıma servis dışında el sürdürmedim. Ne takıldı ise orjinal.Şimdi sarsıntılı yollarda dayanamayacak bir ampulü neden takıyorlar. BU konu ile ilgili firma yetkililerine mail attım. Servis sonrası memnuniyet telefonlarının çoğunda bu konuyu belirttim. Hasan aracımda ekstra bir sistem yok. Bütün modifiye güdümü CJ alıyor zaten ;D

yazargezeryolçizer' Alıntı:
X6 nın görünüşünde sadece sticker leri eksik,
onuda taksa direk dakar da start alacak gibi duruyor,ama bitirebilirmi bilmem.;D

aynen ilk gordugumde dakar icin modifiye edilmis bir x5 sanmistim

ladikoffroad' Alıntı:
bence offroad da standart bir defender ın yaptığından daha pazlasını yapar standart bir pajero

Servise girincede defender den epey fazlasını yapar

ladikoffroad' Alıntı:
bence offroad da standart bir defender ın yaptığından daha pazlasını yapar standart bir pajero
Denemek lazım görmeden olmaz
diyeceğim tek kelime (yükselde gel) ;D ;D ;D