Bugün babamla ufak bir muhabbet içindeydim paylaşmak istedim..
Bir deffenderde ben istiyorum babama... Bugün babamla yodayken deffender gördü şöyle bişey alsaydın dedi...Neden dedim arkası geniş şubeden şubeye malzeme taşırdınız dedi... Hemde dizel falan filan...
başlamayayım şimdi yine. Bugün kaportacı çağırdık. Bir iki ezik filan vardı. Adam baktı baktııı.. Abi buna çekiç olmaz, ısıtsak genişler dedi. Dedim ne yapacaksın ? Ben anlamam abi dedi gitti ;D
Bugün babamla ufak bir muhabbet içindeydim paylaşmak istedim..
Bir deffenderde ben istiyorum babama... Bugün babamla yodayken deffender gördü şöyle bişey alsaydın dedi...Neden dedim arkası geniş şubeden şubeye malzeme taşırdınız dedi... Hemde dizel falan filan...
Neyse ben yatıyorum yarın çok yorucu olacak. O kadar defender var çekmem gereken. Bakalım gezenbilir Land grubu beni ne zaman " bu adam buradan gitsin diyecek " .. Batmış defender fotoları için son 24 saat .. İşin ilginç yanı defender sahibi Gökhan arkadaşımız. Bu rekabetten bi haber. Batınca kesin beni çağıracak çek diye ;D
Tam da demek istediğimi yazmışsın. 3 senedir buradayım. Bir tane suya dalmış defender hatırlıyorum. Ya çamura girmiyorlar. Ya gezilerinde foto yasak ;D ya da gerçekten batmıyorlar ;D
başlamayayım şimdi yine. Bugün kaportacı çağırdık. Bir iki ezik filan vardı. Adam baktı baktııı.. Abi buna çekiç olmaz, ısıtsak genişler dedi. Dedim ne yapacaksın ? Ben anlamam abi dedi gitti ;D
Neyse ben yatıyorum yarın çok yorucu olacak. O kadar defender var çekmem gereken. Bakalım gezenbilir Land grubu beni ne zaman " bu adam buradan gitsin diyecek " .. Batmış defender fotoları için son 24 saat .. İşin ilginç yanı defender sahibi Gökhan arkadaşımız. Bu rekabetten bi haber. Batınca kesin beni çağıracak çek diye ;D
Benim bünyede defender biraz zor barınır. Şöyle bir baktım. Modifiye edecek şekilde değil gibi geldi ya da biz alışmamışız. O değilde şu sıralar 70 model bir scout peşindeyim. Olursa bir dev yaratacağım.
Direksiyonun konumu gerçekten ders alacak kadar var. Gökhana defalarca dedim. Parmaklarını içine sokma diye. Kıracak diye korkuyorum..
Ufuk abi dur hemen havlu atmadık. Bu defendercı abilerimiz gizli saklı geziyorlar. Sonra burada yorum yapıyorlardı. Şimdi devir değişecek. Herkes artık defender izleyecek ;D Bana nasip olur elbet arada bir defender çekmek ;D
Mesaj çok gizli. İzlemeye devam edin..
beğendim şimdi yalan mı söyleyeyim. Keçi gibi hoplaya zıplaya tırmandı. Ama test devam edecek. Bakalım nereye kadar gidecek bu olumlu izlenimlerim.
eee dikkatli olacan işte su uyur ........ ;D
motor 2.5 85 hp galiba. Kokusu çıkacak gibi geliyor ama dur bakalım.
kontak hem ters tarafta hemde ters yönde çalışıyor. Kapatırken motoru garjjj diye marş dinamosundan hep ses geliyor. Gökhan hemen pardon abi ters taraf alışamadım hala diyor. ;D
Yavuz abi sen çözüm yolunu buldun. Çok pişman olursam dediklerime, biri hesabıma girmiş der işin içinden çıkarım. ;D
Az kaldı, yakında 360 inc3 V8 li bir scout ile 40 lastik. Ön dana44 arka dana60. Proje hazır aracı buldum, motoru buldum. Amerikanın kralını yapıp beygir sorununa son vereceğim ;D ;D ;D
Bir öneri Ford Transit uzun şasinin arka mafsallarını kullanın hem çok sağlam hemde fiyatı çok az daha fazla. Düzgün yağlamasını yaparsanız ne boşluk yapıyor nede kopuyor.