Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Deep Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8,705
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 746,262
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

Bugün babamla ufak bir muhabbet içindeydim paylaşmak istedim..

Bir deffenderde ben istiyorum babama... Bugün babamla yodayken deffender gördü şöyle bişey alsaydın dedi...Neden dedim arkası geniş şubeden şubeye malzeme taşırdınız dedi... Hemde dizel falan filan...

Etiketler

Ben bas bas bağırıyorum
aman diyim kaportaya dikkat ucuz olsa önemli değil örnek :sadece çamurluk 2 parçası 450tl :

Baban akıllı adammış hem işini görürdün hemde hafta sonu offroadın kıralını yapardın ;D ;D

Neyse ben yatıyorum yarın çok yorucu olacak. O kadar defender var çekmem gereken. Bakalım gezenbilir Land grubu beni ne zaman " bu adam buradan gitsin diyecek " .. Batmış defender fotoları için son 24 saat .. İşin ilginç yanı defender sahibi Gökhan arkadaşımız. Bu rekabetten bi haber. Batınca kesin beni çağıracak çek diye ;D

Hasan şifreyi sende çözdün.. ;D ;D Bu arada artık benim malzeme taşıyacak yer açmama gerek kalmadı. Hafta içi arka koltuğu tekrar bağlayayım bari ;D

yunus bager' Alıntı:
Baban akıllı adammış hem işini görürdün hemde hafta sonu offroadın kıralını yapardın ;D ;D

Offroad yaptığı kesin deffenderinde...
CJ de ++offroad yapıyoruz yunus abi...
İzmite geleyimde bir ara doya doya kullan benim cj yi...

jeep' Alıntı:
Hasan şifreyi sende çözdün.. ;D ;D Bu arada artık benim malzeme taşıyacak yer açmama gerek kalmadı. Hafta içi arka koltuğu tekrar bağlayayım bari ;D

Koltuğumu bağla tabi abi...

oda var ;D ;D Güven abinin samimiyetinden şüpem olmadığından hiç çekinmeden fotoyu koyarım videosuda var ama nerde şimdi bulması zor

Gökhan arkadaşımızla beni tanıştırsana ;D ;D

hasanfb' Alıntı:
Offroad yaptığı kesin deffenderinde...
CJ de ++offroad yapıyoruz yunus abi...
İzmite geleyimde bir ara doya doya kullan benim cj yi...

Koltuğumu bağla tabi abi...
Ben ve cj bunu tarih yazarmı bilmem ;D ;D

ufukozkan' Alıntı:
Yunuscum benim cj ile foto cektirmiycenmi Ben defendirla bi suru foto cektiriyorum Ne olcak yahu
Yanında foto çekilirim abi ama direksiyonuna binmek için 1 kilo rakı içirmeniz gerekir alkolde kullanmadığım için o biraz zor ;D ;D ;D

Hurdalarla uğraşma Göktuğ Defendere 2 inch yükseltme kitine çak 35 leri senin girip çıktığın heryere girezse bende napolyonum ;D ;D ;D

Örnek aşağıda ;D

jeep' Alıntı:
Yok ön şaft mafsalı. 20 TL değişmeye 10 Lira ;D

Bir öneri Ford Transit uzun şasinin arka mafsallarını kullanın hem çok sağlam hemde fiyatı çok az daha fazla. Düzgün yağlamasını yaparsanız ne boşluk yapıyor nede kopuyor.