bir arkadaşım bu tarz arazi araclarını kiraya vermek ve arazide tur düzenlemek amaclı bir oluşumun hazırlıklarını yapıyor hazırlıkları bitince haber veririrm
kıraya veren olmaz diye düşünüyorum ayrıca her arazi jeepi keyif icin yapılmıştır veren olursada ticareti zor ve zahmetli olur gibi çunku sahıslar ve kışiler kiralık olan malları apo nun malı gibi kullanıyor. :
kıraya veren olmaz diye düşünüyorum ayrıca her arazi jeepi keyif icin yapılmıştır veren olursada ticareti zor ve zahmetli olur gibi çunku sahıslar ve kışiler kiralık olan malları apo nun malı gibi kullanıyor. :
haklısınız belki araclar hor kulanılacak ama zaten bu işler için dizayn edilecekler bir arkadaşım bu iş üzerine baya citti yönde yatırım yapmayı düşünüyor ist de off roada araclarını kiraya vermeyi ve turlar düzenlemeyi düşünüyor işi zor ama denenmemiş bir iş kolu gibide görünüyor denemek lazım
haklısınız belki araclar hor kulanılacak ama zaten bu işler için dizayn edilecekler bir arkadaşım bu iş üzerine baya citti yönde yatırım yapmayı düşünüyor ist de off roada araclarını kiraya vermeyi ve turlar düzenlemeyi düşünüyor işi zor ama denenmemiş bir iş kolu gibide görünüyor denemek lazım
Selamlar,
Ufuk abinin yönetiminde bulunmasına süpper süpper sevindim ve gerçekten bu kararın alınmasına ön ayak olanları, kararı alıp uygulayanları tebrik etmek isterim.
Ufuk abinin yönetimde bulunmasının %1500 doğru bi karar olduğunu düşünüyorum....
Saygılar....
Alfonse... ____________________________________________ "Binlerce kez tebrik ederim""Binlerce kez tebrik ederim" "Binlerce kez tebrik ederim""Binlerce kez tebrik ederim" "Binlerce kez tebrik ederim""Binlerce kez tebrik ederim" "Binlerce kez tebrik ederim""Binlerce kez tebrik ederim" "Binlerce kez tebrik ederim""Binlerce kez tebrik ederim" "Binlerce kez tebrik ederim" "Binlerce kez tebrik ederim" "Binlerce kez tebrik ederim" ____________________________________________