Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Deep Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8,705
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 735,203
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

cihanülker' Alıntı:
açmayız birader kıç ısıtmayı ,camlarıda açarız ,içeride bir defender havası yaratırız merak etme, ama olmassa at arabasıyla gideriz ne yapalım

atarabası ;D ;D ;D Hatırlatırım bunun sana biyerlerde ;D ;D

Etiketler

discovery-V8' Alıntı:
o zannediyorum bir sonraki geziydi bu gezide iki araç ve 3 kişiydik sadece.

doğrudur 13 Eylül'de bir gezi daha yapmıştık biz yarı yoldan dönmek zorunda kalmıştık
ve duyduk ki asıl eğlenceyi kaçırmışız..

koray takniş' Alıntı:
abıler merhaba ben koray bu mke hurda land satıyomus ıhale ıle alan abılerım varsa bende alabılırım 5 mılyarım hazır var land almak ıstıyorum lutfen yardım edın sagolun
hiç bulaşmaa bencee

Tempus' Alıntı:
Askerlik bitti ve artık evimdeyim. Birkaç gün dinleneyim sonra araç elden geçirme zamanı

Selamlar

gözün aydın kardeş askerlik şimdi başlıyor.... Hayatın bizi i bir kurşun asker yapmasına izin vermeyelimde ... hayırlı olsun Allah yolunu açık etsin hayatın kalanında başarılar

Antalya gezisinden sonra bir kurcalayalım Kirmiri,
-11 falan diyorlar buz üstünde zevkli olur ;D ;D ;D

yazargezeryolçizer' Alıntı:
Antalya gezisinden sonra bir kurcalayalım Kirmiri,
-11 falan diyorlar buz üstünde zevkli olur ;D ;D ;D

Dereye girerken çatırttt bi ses geliyo küt iniyosun suya Çıkarken pek zevkli olmuyo taşa çarpmış gibi buz kırıp çıkıyosun Sağı solu kırar yani

ufukozkan' Alıntı:
Dereye girerken çatırttt bi ses geliyo küt iniyosun suya Çıkarken pek zevkli olmuyo taşa çarpmış gibi buz kırıp çıkıyosun Sağı solu kırar yani

Söylemesene beyaw tırsacak şimdi ;D ;D ;D Götürür Kerimi sokardık birgüzel ;D ;D ;D

discovery-V8' Alıntı:
Söylemesene beyaw tırsacak şimdi ;D ;D ;D Götürür Kerimi sokardık birgüzel ;D ;D ;D
dikkat et geçen seferki gibi olmasın,sırf senin için slr kamera alacağım ;D ;D ;D

dikkat et geçen seferki gibi olmasın,sırf senin için slr kamera alacağım ;D ;D ;D

Sende atarabası diyorsun yani ;D ;D ;D ;D Senide yazdım listeme ;D ;D etti iki ;D ;D

;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
ben zaten listeden hiç çıkmadım ki ;D ;D ;D

Ufuk bey nezaman gidiyoruz kirmire , hazır yağmurlar coşmuş , sular derin, çok sevdiğim iki arkadaşım var elektronik yol şeysi kullanıyorlar, boğuluyorlarmı diye kontrol edicez ;D ;D ;D

discovery-V8' Alıntı:
Ufuk bey nezaman gidiyoruz kirmire , hazır yağmurlar coşmuş , sular derin, çok sevdiğim iki arkadaşım var elektronik yol şeysi kullanıyorlar, boğuluyorlarmı diye kontrol edicez ;D ;D ;D

gidelim dedin de yokmu dedik yahu Antalyayı atlatalım gideriz.......

discovery-V8' Alıntı:

o elektronik yol şeysi dediğin araçlardan br tanesi ,en son kirmir de seni derenin için de 5-6 dakika yaklaşık 1 metre suda bekleyip çekmeye çalışmıştı , sonrada strep kopunca ,vinçleyip almıştı galiba değilmi kardeşşş

;D ;D ;D ;D ;D ;D