Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Deep Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8,705
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 735,260
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

Yeni geldim eve Polo ya ağar bakım yaptırdım.....

Ne o kirmiriniz gelmiş

Etiketler

ufukozkan' Alıntı:
Yeni geldim eve Polo ya ağar bakım yaptırdım.....

Ne o kirmiriniz gelmiş

Böle 6 saat ara verirsen hevesimiz kırılır , benim kirmirim gelmişti şimdi kaçtı ;D ;D

yavuz abi beni sana okuyan sonradan kendiliginden duzeldiginide soylemedimi komurunu degiştirdik bitti gitti. 35 tl

cihan abi sende iyice kaydin o tarafa haa

aslinda 150/200 falan olsa gozumu karartir ayda bir gelirim muhabbete ama o kadar yol bozar beni

Benim kirmir işi yattı zaten, iş çıktı, 5-10 gün yokum heralde.

Yoksa araba önemli değil , Atla trene gel , ben seni alırım Defender de misafir ederdim , Onur 100 metre kullandı Defenderci oldu çıktı başımıza belki senide kandırırdık ;D ;D

vay anasini ya çok pis vuruldum ya.....

vay bee ....
satani gordumde bu kadar içtende söylenmezki be kardeşim.

RedlinE' Alıntı:
vay anasini ya çok pis vuruldum ya.....

vay bee ....
satani gordumde bu kadar içtende söylenmezki be kardeşim.

Abicim koyduğu video varya ilk binişi , arabayı 1000 devirle yürütmeye çalışıyor alışmış dizel i öğrenci modunda kullanmaya defenderide öyle kullanmaya çalışıyor, benim koyduğum video işi biraz kapıp gezip geldikten sonraki hali ;D ;D

Agzindanmi kaçti? buyumu yaptilar tehtit mi ettiler nedir ? sikinti varsa ordada kardeşlerimiz var.

RedlinE' Alıntı:
Agzindanmi kaçti? buyumu yaptilar tehtit mi ettiler nedir ? sikinti varsa ordada kardeşlerimiz var.

Yok be Mücahit bayıla bayıla 5-10 tur attı sonra ;D ;D, bunlar kayda geçirebilidklerimiz kayda geçmeyenleri bir duysan peeeeey ;D ;D ;D ;D

Hoşgeldin Aytaç
Bir Fronteracı daha oldu şimdi aillemizde.Kısa zamanda güzel gezilerde görüşmek üzere hoşcakal. Bizde Kar yağarken oralarda idik

sword7' Alıntı:
Birde burayı deneyin
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=14631.0
Umut kilit oldum bilgisayarın başında yaa tam 8 saat olmuş hepsi birbirinden güzel bitmek bilmiyor
şu arkada olan kirkolar hakkında bilgin varmı ne kirkosu bunlar up uzun kaç tonluk ve fiyatları nerelerde acaba.

BBOYTED' Alıntı:
Umut kilit oldum bilgisayarın başında yaa tam 8 saat olmuş hepsi birbirinden güzel bitmek bilmiyor
şu arkada olan kirkolar hakkında bilgin varmı ne kirkosu bunlar up uzun kaç tonluk ve fiyatları nerelerde acaba.

hi-lift denir 1 mt den 150 cm kadar değişir sanırım 6 ton belki 1 2 az çok fiyatı 150 ytl den başlar....