Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Deep Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8,705
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 734,380
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

hocam bizim ekip komple oradaymıs bende olacaktımkı o gezıde tadına doyamazdınız askerlık ıste bıtsın cok buyuk bır kamp yapalım bekel benı osmanıye

Etiketler

istanbuldan 5-10 defender ,ankara otistik çocuklar etkinliğinden sonra,bir kısırkaya yapmaya ne dersiniz?

Hepiniz hoş geldiniz arkadaşlar,herşey umduğunuz gibi olsun,dilerim bir gün, sadece bilmek zorunda olanlarin bildiği ,bir kır kahvesinde (yılmaz erdoğa'dan) karşılaşırız .hoşçakalın.

Gezenbilir'e hoşgeldin onur, Ben de çiçeği burnunda bir offroad'çuyum ama işlerimin yoğunluğu nedeni ile çok fazla aracımla ilgilenemedim Ben de Bakırköydeyim ve kendime co-pilot bulmakta zorluk çekenlerdenim. Gezilere benimle katılmak istersen memnuniyetle kabul ederim

hepiniz hoşgeldiniz arkadaşlar.

mert ve onur arkadaşım bu birliktelikten güzel bir kuvvet doğabilir

nadir' Alıntı:
hepiniz hoşgeldiniz arkadaşlar.

mert ve onur arkadaşım bu birliktelikten güzel bir kuvvet doğabilir

Kesinlikle haklısın...ama önce benim arazi lastiği almam lazım..ne yazıkki araçtakiler asfalt lastiği

Islerimin yogunlugu sebebiyle ne zamandir izlememe ragmen yazma firsati bulamamistim.
Yeni gelen tum arkadaslara HOSGELDINIZ ve 4 x 4 meraki olanlar icin bence, ideal ve DUZEYLI bir ortama geldiniz diyorum...

Aman sevgili Serkan arkadasim; "topragimiz bol olmasin" (o zaman surecek can kalmamis demektir ), ama toprakli yollarimiz bol olsun niyetiyle yazdigin dilegine ben de katiliyorum katiliyorum...

İflah olmaz bir hastalık değildir umarım ,bizim tedavi hala devam ediyor her offroard dendiğinde yeniden nüksediyor.

mertbirincioglu' Alıntı:
Kesinlikle haklısın...ama önce benim arazi lastiği almam lazım..ne yazıkki araçtakiler asfalt lastiği
lastitler idare eder belki(kimseyi arazide bırakmadık) ama takım elbise ve gıravatı dolaba kaldırman gerekecek ,ben dün Ankara offroard gurubuyla beraberdim ,istanbula gece döndüm,camurdan bir araç ve adam gibiydim,

Orhan hocam öncelikle teşekkürler.Benim hastalığımın tedavi ünitesi doğa,tedavi araçlarıda arazi araçları,ilacı yok ama panzehir var oda bol oksijen ve adrenalin,bu üçünü bir araya getirmişsem benden sıhhatliside yoktur umarım.("sıhhatliside"Mecaze anlamda)