Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Deep Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8,705
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 761,809
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

Orkunum; sen arabanla güneşlenirken biz çamurda batanları kurtarıyorduk. Bu yolla zengin olacam zaten. Haa; çamurlanma konusunda haklısın kardeşim; üzerimde bir damla çamur bile yoktu; zira arabamdan inmeme bile lüzum kalmadı; arabam çamurda hiç kalmadı ;D ;D Mustafa abi bu durumda kendi çamurlarını bana buladı... Sen hiç koskoca V8 disco nun 1 metre derinlikte çamurdan sürüklenerek çıkarılışını izledin mi? ben izledim; dikiz aynamdan; zira o sırada benim çeki demirine bağlıydı

Etiketler

eee artık buna Disco'cular cevap versin

ne tartışıyosunuz ki arkadaşlar? 1 metre çamurdan çıkabilecek araç unimogtur, onun dışında kim girse batar, differansiyel oturduktan sonra 5.2 olmuş 20.2 olmuş ne önemi var

Kılıcımı çıkarttırmayın bana ;D Höyt ;D ;D ;D

Ama dün o çamura dalma cesaretini gösteren 5 adet araçtan 2 tanesi land rover di. Onlarında hakkını vermek lazım. Merak ediyorum acaba disco nun battığı yeri 5.2 geçebilirmiydi. :-\ :-\

Deep' Alıntı:
ne tartışıyosunuz ki arkadaşlar? 1 metre çamurdan çıkabilecek araç unimogtur, onun dışında kim girse batar, differansiyel oturduktan sonra 5.2 olmuş 20.2 olmuş ne önemi var

Şaka bir yanada Serkanın girdiği o batklık gibi çamurdan unimog ve 4x4 traktör dahil takılmadan geçecek araç yoktur bence.O kadar pis ve derin bir yerdiki Hakan çizmesinin birini bile çıkaramayıp orada bırakmak zorunda kaldı.

Dünkü çamurda benim gördüğüm; araçların model ve markaları görünmez olmuştu...
Girme cesareti gösteren ve mücadele eden kişilerin belden yukarıları birazcık görünebiliyordu.
Onları tebrik etmek gerek... Malum, aynası iştir kişinin...

Bu geziyle alakalı gezilerimiz bölümüne ayrı bir konu açsak ve fotograf çeken arkadaşlar fotolarını oraya atsa daha iyi olmazmı arkadaşlar ne dersiniz.

açıldı... resimlerde geliyooo..

yuysal' Alıntı:
Ama dün o çamura dalma cesaretini gösteren 5 adet araçtan 2 tanesi land rover di. Onlarında hakkını vermek lazım. Merak ediyorum acaba disco nun battığı yeri 5.2 geçebilirmiydi. :-\ :-\

Nasıl yani? Ben 5.2 orayı geçti de Disco ile o şekilde dalga geçiyor sanıyordum? Vay tatlısu kurnazı 5.2 vaaaaay ;D ;D ;D Bir haftası kaldı aracın bir alayım akacağım pistlere ;D ;D ;D

yok be ağam; öte taraftan dolaşıp batık çıkardım Yükselin dediği gibi; oradan takılmadan geçecek motorlu bir taşıt daha mevcut değil... kimse e buna inandıramaz beni... yükselin kartalı bile ;D

Barış gezenbilir ailesine hoş geldin En yakın etkinlikte görüşmek ve tanışmak dileğiyle...