KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
ben kendime 15 gün tatil yazdım.sapancadayım. sabah şöle bizim fındıklığa doğru ısınma hareketleri yaptım yarın yaylalara atarım kendimi.gelen olursa beklerim gece biraz yağmur yağdı şu an hava ii bol kekik kokusu var.bir de anektot anlatayım kardüz yaylasında
bir köylü şu ilerki tepede kekik topluyoruz ama siz çıkmayın kalp çekmez orada demişti.kekik deyince bir eti,bir köylüyü sayenizde de araziyi hatırlar oldum kalın sağlıcakla...
ya ben SDC' ni yazısını sonunda bir göz kırpma ikonu gördüm. Bunun anlamı bu sarf edilen sözlerin mecazi; şaka, latife olduğudur kanımca. Hem "bazıları" gibi hedefsiz ve temelsiz ibareler kullanmaktansa direk hedefe ulaşabileceğiniz veya cevap alıp vereceğiniz isimler vermek daha doğru değil midir acaba? Ayrıca lafın sonunu getirmeden şöyle derin bir nefes alıp, düşünüp tartıp da konuşmak; bandozlama altın vuruş yapmaktan daha iyi değil midir? Veya ve bence en doğrusu kişisel sitem, darbe ve veya yumuşatıcı her ne ise... sözlerin böyle forumda on yüz bin kişinin önünde değil de herkesde var olduğuna emin olduğum cep telefonlarınızdan veya özel mesajdan sarfedilmesi çok daha doğru değil midir? Besbelli barış dumanları tüten bir mesaja da böyle keskin kılıç darbesi de olur mu acaba? unutulmamalı ki burası açık lise kokan bir ders verme platformu değil de bir amaç için toplanan "entertainment" grubunun ortak yazışma sahası değil midir? Ne mi yapıyorum ? Hiiiç, sesli düşünüyorum sadece...
anladım yükselim; önce özür dileyeyim; hard disk full kapasitede benim beynin ;D ;D hemen halledelim kardeşim; arayacağım seni ama cep telefonlarını sabah yastığımın üzerinde unutmuşum maalesef; yorgun ağır geldi de ...
Korhan arkadaşım sen biraz daha düşün bence...( bazıları gibi ) bunada takılma.
ayrıca kimseyle bir sorunum yok ve olmasınıda istemem.Ben bu işi ( off-road )zevk ve keyif amaçlı yapıyorum,birileriyle didişmek yada sataşıp kendime (sözlü ) kavga platformu hazırlamak için değil.
Fatih bey ( parodi ) aramıza hoşgeldin...yüksel arkadaşımın da söylediği gibi bir kekik havası almak sana baya ii geliceğine bende eminim,görüşmek üzere..
hoş buldum deep çalışmaktan fırsat olsa neler yapıcamda dalış epeydir yapmadım 96-2000 arası güzel daldımda du bakalım şu offroad işini çöziyimde sayenizde.
Korhan arkadaşım sen biraz daha düşün bence...( bazıları gibi ) bunada takılma.
ayrıca kimseyle bir sorunum yok ve olmasınıda istemem.Ben bu işi ( off-road )zevk ve keyif amaçlı yapıyorum,birileriyle didişmek yada sataşıp kendime (sözlü ) kavga platformu hazırlamak için değil.
Ben düşünülmesi gereken bir şey söylemedim ki...Sadece hissettiğim ve emin olduğum şeyler. Herkes istediği ile istediği şekilde konuşmak veya didişmekte serbesttir tabi. Kimse kimsenin avukatlığını da yapmıyor farkındaysan. Ben sadece cvp vermem gereken yerlere cvp verdim. Off - road ı ben de en az senin kadar keyfim için yapıyorum. Tartışmanın sözlük anlamı kavga değildir. Zaten forum demek de bu demek aslında. Sadece yazdığın yazıda bana bence ve bana göre yalnış gördüğüm yerleri yazdım. Aslında Faruk kardeşim; sen yazdığın yazıyı okuyarak bir daha sen düşün istersen. Hem belki silmek ve hiç yazılmamış olarak görmek istersin kim bilir...