Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 15,984
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 950,974
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

hııh zaten sizinkiler çok klasik geldi bana ben daha değişik modellerini deneyeceğim 8)

Etiketler

EsR@' Alıntı:
Bencede Murat kesinlikle sana katılıyorum..
Ebru çok geç demek için bile çok geç karpuzlar miğdede artık

Esra ,
Ben bizim sayfanın miniği için bir dilim karpuz ayırmıştım.
Ağlamaya başlarsa susturamayız diye.

Ebrucum bence hormon yüzünden bu hale gelmiştir bu karpuz pek tadı olacağını sanmıyorum herşeyin doğalı güzel ama yinede senin tercihin tabiki

dilemma' Alıntı:
hııh zaten sizinkiler çok klasik geldi bana ben daha değişik modellerini deneyeceğim 8)

Cıkkkkkk,
Genetiği ile oynanmış karpuz.

Bizim üreticilerimiz doğal olarak üretiyorlardı bu tip karpuzları.
Hemde sadece küp değil. Üçgen - Dörtgen şekillerde.

ağlamıyorum işte ağlamıyorum : Esra benimkisi çok tatlı valla artık bu hormon işlerini baya ilerletmişler tatlandırıcı da koymuşlar çok güzel ;D

Arkadaşlarım sohbet harika ama benim çıkmam gerekiyo mesaim bitti yarın görüşmek üzere iyi akşamlar hoşçakalınnnn

EsR@' Alıntı:
Arkadaşlarım sohbet harika ama benim çıkmam gerekiyo mesaim bitti yarın görüşmek üzere iyi akşamlar hoşçakalınnnn

Benimde mesaim çoktan dolmuştu.
Forumu boş bırakmamak amacı ile duruyordum.
Site sana emanet Ebru.

Yarın görüşmek üzere.

iyi akşamlar Murat yarın görüşmek üzere

Günaydın,günaydın pozitif düşün bugün. Önce gülümse sonra gül kahkaha at ve hatta, ve hatta... Katıla katıla gül korkma siyah renk gidecek önce günün pozitifleşecek gökkuşağı gibi aynen renk renk bil ki 7 renkten oluşan renk Beyazdır... Ve gülmek bulaşıcıdır Haydi, bulaştır! ;D

merhaba Murat resmi arkadaşlara gösterdim odam kahkaha doldu ;D ben sınava gidiyorum gelince görüşürüz hımm Murat senin duanın bır çıktısını alıyım bari

dilemma' Alıntı:
merhaba Murat resmi arkadaşlara gösterdim odam kahkaha doldu ;D ben sınava gidiyorum gelince görüşürüz hımm Murat senin duanın bır çıktısını alıyım bari

Bir kahkaha , bir kilo pirzolaya bedel olduğu için bana 2,5 kg pirzola borçlusunuz.
Arkadaşlarına bunları da iletmeni rica ederim.