aaaa Murat ayıp yani insan ısmarlarım der yahu ne parası
Altı üstü bi çay lafımı olur...
Zerrin sen bizim ofise gel en iyisi ben istediğin şekilde en güzelinden yaparım hemde üstelik ücrette almam yani istediğin kadar içebilirsin
ve senin etkinliklerini de burada görmek isteriz :9
kapadokya' Alıntı:
Merhabalar,
Sabah erken başlayıp öğle saatlerinde bitirilen bir vadi yürüyüşünden sonra sitenizle tanıştım. Nevşehir merkezde görev yapan 20 yıllık bir sınıf öğretmeniyim. 40 yaşındayım. Çalışma yaşamından ve kişisel internet sitem için çalışmalar hazırlamaktan arta kalan zamanlarımda fırsat buldukça eşsiz doğa ve tarih kokan Kapadokya vadilerinde yürüyüşler yaparım. Kapadokya'da birlikte yürüyüşler yapma dileğiyle...
Esra merhabalar, Çok çok keyifli bir kamp etkinliği oldu Akşam ateş başı eğlencesi gitar, ilerleyen saatte disco müzik, kamp ateşimiz, yemekler her şey çok güzeldi gerçekten Keşke hepimiz birlikte olabilseydik, bir daha ki sefere katılımları umut edelim diyorum
Ayrıntıların ve fotoğrafların linkini veriyorum, ben henüz bir şeyler yazamadım ama sen buradan izle, benimkileri de yakında yükleyeceğim .
sorma bende geliyordum. biletimi de almıştım. sabah selmalarla buluşup gelecektim. ama proğramım uzadı biletimi düne ertelemem gerekti. söylemene gerek yok neler kaçırdığım gün gibi aşikar.
aslında haklısın. ama nasıl olsa sağlığımız yerinde olduğu müddetçe başka etkinliklerde nasıl ola yer alırız düşüncesi biraz da olsa yarama merhem oluyor. nasip değilmiş.