Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 15,984
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 994,891
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

Esracım sana şimdiden bol şans diliyorum sınavında , şimdi yazılıya mı gireceksin direksiyona mı ?

Etiketler

Tşk. Ederim Zerrin bu cumartesi gireceğim sınav yazılı Ağustosta da direksiyon sınavı olacak

İyi çalışmışsındır umarım Bol şans diliyorum , başaracağına inanıyorum

Tekrar tşk. ederim Zerrincim
Kitaptaki testleri çözdüm şimdilik yeterli gibi görünüyo bakalım umarım tek seferde alırım

Buarada benim mesai bitti işlerimide toparladım yoğun bi gündü bugün borçlular gelen giden neyseki tahsilat yapabildik büroya para girdi
Herkese iyi akşamlar yarın görüşmek üzere

Sna da iyi akşamlar diliyorum Esracım, yarın görüşürüz

Elbette tek seferde alacaksın

EsR@' Alıntı:
Tekrar tşk. ederim Zerrincim
Kitaptaki testleri çözdüm şimdilik yeterli gibi görünüyo bakalım umarım tek seferde alırım

Gezenbilir'e yeni uye oldum.. Istanbul'da yasayan arkadaslarin bir sonraki doga yuruyusu etkinligi ne zaman olacak? Bir plan varmi?

Alper Gezenbilir Ailemize hoşgeldin

Öncelikle Tanışma Platformu (Trekking) başlığımızda kendini tanıtırsan çok seviniriz, linkini veriyorum

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=11862.40

Sonra şu anda sadece Ankara ve İzmir Grubu trekking yapıyor, İstanbul Grubu hafta sonları etkinliklerini trekking dışında offroad, fotoğraf ve benzerleri şeklinde yapıyor. Ama geçen pazar çok keyifli bir Bolu-Aladağlar Kamp etkinliği gerçekleştirdik. Ankara ve İstanbul birlikteydik , etkinliğin fotoğraflarını görmen için linkini veriyorum

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=14281.220

Maestro' Alıntı:
Gezenbilir'e yeni uye oldum.. Istanbul'da yasayan arkadaslarin bir sonraki doga yuruyusu etkinligi ne zaman olacak? Bir plan varmi?

Alper, yeniden hoşgeldin aramıza ve çok güzel aktivetelerin var, bunların fotoğraflarını bizlerle paylaşırsan seviniriz

Merhabalar doğa yürüyüşü için haftada bir gün yeterli olurmu.

Merhabalar Servet, hafta içinde yürüyüş yada spor yapıyorsan daha iyi olur . Ama zamanım yok diyenler kendilerine güveniyorlarsa ( özellikle kondisyon olarak ) sadece hafta sonu da yürüyebilirler.

Merhabalar Zerrin hanım çok teşekkürler , hafta içi hiç zamanım olmuyor ama hafta sonları 28 yıldır yaz , kış , demeden hep dağlardayım.Avcılıkta olunca haliyle oluyor yürümek.

peki Zerrin sizin aladağlarda yürüyüş etkinliğiniz olmadımı? olduysa fotoğrafı geçtim neden bahsi bile geçmedi. dinlenmeye geldi iseniz sorumu geri alıyorum.