Merhaba, Gezenbilir'e bugun uye oldum. On yila yakin sbir sure yurtdisinda yasadiktan sonra nihayet sevgili ulkeme dondum, 1 senedir Istanbul'da yasiyorum ve teknoloji alaninda faaliyet gosteren bir sirkette yonetici olarak calisiyorum.
Dogayi ve doga sporlarinin her turunu cok severim,
Uyumlu ve gecimli bir doga sporlari arkadasiyimdir
- Iki sene kadar dag bisikleti yaptim, ama TR'ye donerken bisikletimi sattigim icin su an bir dag bisikletim yok (Belgrad ormanlarinda duz patikada bisiklet surenlerle karismasin lutfen
- Sinop'da gece dalisi, 42m, akinti, navigasyon tecrubeleri de dahil olmak uzere 25 dalis yaparak ** Scuba Diver sertifikasi almistim ama uzun suredir dalmiyorum. Daha fazla adrenalin ariyorum sanirim...
- Gecen yaz Ruzgar Sorfune basladim, cok zevkli...
- Kislari zaman elverdikce kayak yapmaya gidiyiorum. Bu kiski hedefim Erciyes..
- Indoor Rock Climbing cok zevkliydi ancak biraz gec kaldim sanirim ona baslamak icin... 33'unden sonra zor geldi. Fakat Outdoor kaya tirmanisini denemek isterim. Ve belki dagcilik daha uygun olabilir benim icin.
- Hic cadirda kalmadim ama hep yapmak istedigim birsey, buraya uye olmamla birlikte sizlere katilmayi ve camping dunyasina girmeyi amacliyorum.
- Trecking pek yapmadim ama bu da yapmak icin cok hevesli oldugum aktivitelerden biri.
Her turlu Trecking, Camping, Rafting aktivitelerine katilmak icin dort gozle gelecek etkinliklerinizi bekliyorum.