Bu akşam Antik Çağda Kutsal Dağ diye anılan Ganos'a doğru 3 arkadaş keşif turuna cıkacagız geceyi yoruldugumuz yerde kamp yaparak gecirmeyi düşünüyoruz yürüyüş sonrası fotolarımı ve izlenimlerimi sizlerle paylaşmak isterim..
merhaba ben fulya öztürk. gazi üniversitesi türk dili edebiyatı mezunuyum ve şu an master yapıyorum. doğada sizlerle birlikte olmak eminim çok keyifli olacaktır
cassa de x (Tolga Koç) Gezenbili Ailemize ve Trekking Bölümümüze hoşgeldin
Gönül verip , keyif aldığın konularla ilgili ayrıntıları ve fotoğrafları bölge, yer ayrımları yaparak bizlerle paylaşmanı isterim...
cassa de x' Alıntı:
Merhabalar İstanbul Erenköy'de oturuyorum aslen Arnavutum, öyle dağ, orman, çayır, çimen sevdam yoktur ben deniz ve sahil kesimlerinden keyif alırım, genelde yalnız gezileri tercih ederim, hayvanları insanlardan çok severim, tercihim az ve öz konuşan insanlardandır.
mountaineer17 (Erhan) , Gezenbilir Ailemize ve Trekking Bölümümüze hoşgeldin
Yapmış olduğun keşif rotalarını bizlerle mutlaka paylaşmalısın.
Senden bir şey rica ediyorum, profill bölümünden nickinin altına adını, soyadını ve yaşadığın ili yazaarsan sevinirim, teşekkürler .
mountaineer17' Alıntı:
merhaba ben Erhan,
Ankarada yaşıyorum, hacettepe üniversitesi spor bilimleri mezunuyum, 2000 yılından beri doğa sporlarını bir yaşam biçimi haline getirerek yaşamaktayım,ülkemizde bilinen tüm dağları çıktım ve halen yeni rotaları deneyerek çıkmaktayım
Hoşbulduk ,
5 günlük yoklukta büroda yapılan ve yapılacak işlerin bir dökümünü görmek kısa bir planlama çalışması yapmam gerekti.
Bu arada 3-4 kez depoya malzeme vermeye gidip geldim.
Arada Serbest Muhabbette yazılan yazıları baştan sona okudum.
Daha yeni eklenen 2-3 konuyu incelemem gerekiyor.