Yarın yerinde deniyip bakıcam antareste bu markanın ürün seçenekleri azdı. Bir firma daha buldum daha fazla seçenek sunan birde orda deniyelim şansımızı
Fatih şu ya da bu marka vermek istemiyorum ama daha önce de söz etmiştim, trekking için mutlaka ayak bileklerini koruyacak şekilde bot almak gerekiyor, eğer bot modeli bir de gore-tex yani su geçirmeyen şekilde alırsan her koşulda kullanma şansın olacak, lütfen en önemli konu ayaklar olduğu için bunları göz ardı etme, zira daha fazla para harcayarak doğruyu bulmak pahalıya mal oluyor
Tamamen iyileşerek trekkinglere katılacağım günleri ben de özlem ile bekliyeceğim, bir süre uzak kalmamı doktor söyledi, dizimin iç yapısını yani kıkırdak dokuyu korumam gerekiyor. Ama gerçekten şu anda çok daha iyi durumdayım
jargondeath' Alıntı:
Herkeslere hayırlı akşamlar olsun . Bugün Ankaranın yeni gözde alışveriş merkezlerinden Antares 'deydim Merrell marka treking ayakkabıları satan intersport mağzasında inceleme fırsatım oldu. Kullanan yada marka hakkında bilgisi olan varsa bilgi verebilirmi ?
Yazın treking Yürüyüşlerinde kullanılmak üzere Kışında olabilir
Zerrin hanım Güzel haberleriniz bizi sevindirdi. Tamamen sağlığına kavuşup bir doğa yürüyüşünde buluşmak üzere
Zerrin inşallah çabuk atlatırsın ve seni dağlarda patikalarda görürüz.
Yada taraf değiştirip bize katılırsın biliyorsun biz araçların gidebildiği yere kadar gidip orda mangalları indiriyoruz.
Kerim, sanırım çabuk atlatacağım, dağlardan vazgeçmem sözkonusu bile olamaz Ama bir süre motorize yani araçlı olarak yürüyüşlere katılmak zorundayım ;D
başımızın üstünde yerin var.
Bu aralar ben çok hareket ediyorum.Ama hiç biri kamp amaçlı değil.
onun için hafiften bunalımdayım zaten boluda ki geziyede yetişemedim hala kendime kızıyorum.
hasretle tekrarlanmasını bekliyorum.
Sonra 26-27 Temmuz da Gürleyik'e kamplı bir gezimiz var, daha önce yaptığımız gezimizin fotoğrafları için linkini veriyorum , inceleyebilirsin, zamanı uyarsa katılabilirsin.
günaydın,
Murat hatırlarsın bizim İzmir'de ıspanaklı boyoz var. ben bir mesajımda burada da yapan bir yer olduğunu yazarken tarihini yanlış yazmıştım. ve sen bencede haklı olarak yazın ıspanağın konservesimi varki diyede mesajı bitirmiştin.
hafta sonunda ıspanak kavurmasının konservesini satan bir mağaza gördüm. bu bende diğer yerlerde de varmı sorusunu yöneltmeme sebep oldu. evet varmış.