Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 15,984
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 969,802
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

Sana da iyi akşamlar Fatih , yarın görüşürüz

Etiketler

Merhabalar,

Haftasonu, guzel bir festival (Merak edenlere: Zephyr) Sonrasında yeniden burdayım. Ben yokken trafik eğitimi olmuş galiba. Bir de sakatlık var. Geçmiş olsun diyeyim. (Gerçi ben geri gelene kadar geçmiş olmuş galiba ama, geç de olsa kabul edin...)

Zor bir haftaya geç de olsa başlarken herkese merhabalar. Zaman ve malzeme buldukça oryantiring bilgilendirmeye devam...

Tekrar selamlar...

umutlarınızın yemyeşil kalması dilekelrimle gününüz aydın olsun arkadaşlar

Hoşbulduk Murat abi ( Dünde sordum ama cevap alamamıştım. Gene bey demeyip abi diyorum kızmıyorsunuzdur umarım ? ) Nasılsın 1-2 resim ekledim. Sonradanda alakasızmı oldu dedim. Konumuzla alakalı bir noktadada diye düşündüm olay yeri doğa olduğu için

Yarı yaştayız ya abi demene kızmasam da sadece Murat demen yeterli Fatih.

Eklediğim fotoğrafta sorun yok. Burası serbest muhabbet köşesi.
Forum kurallarına aykırı olmadıktan sonra sorun yok.

Fatih eklediğin fotolar çok hoş tşk. ederiz.
Yükseklik korkusu yaşayan biri olarak çok cesaret isteyen bir iş olduğunu düşünüyorum fotolara bakınca bile içim ürperdi valla

Bir an foruma ikinci yazdığım mesaj geldi. Malzeme eksiklğinden yürüyüşe katılamadığımdam bahsetiştim. ama eklediğim fotoğraftada gördümki fark ettiysen ayağında terlikten(tırmanış için özel olabilir tam seçilmiyo ama) başka bir şey yok

Doğada olmak yada doğa fotoğrafı çekmek için aslında tek gereken Doğada olmayı gerçekten istemek.