Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 15,984
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 959,364
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

Hüseyin merhabalar, Gezenbilir Ailemize ve Trekking bölümümüze hoşgeldin

Senden bir ricam var, profil bölümündeen nickinin altına adını , soyadını ve yaşadığın ili yazarmısın lütfen .

Etiketler

Merhaba zerrin hanım hoş geldiniz. Sanırım biraz murat üstadı kızdırdım. Huzurlarınızda özür diliyorum şayet bir kırgınlık olduysa.

Merhaba Fatih, sadece Zerrin lütfen

Ankara bugün yanıyor arkadaşlar , hava çok çok sıcak ...

jargondeath' Alıntı:
Merhaba zerrin hanım hoş geldiniz. Sanırım biraz murat üstadı kızdırdım. Huzurlarınızda özür diliyorum şayet bir kırgınlık olduysa.

Nooldu ki? Benim hem bilgisayarlarla hem bilgisayarcılarla sorunum var Var mı yan bakan?

jargondeath' Alıntı:
Merhaba Zerrin hanım hoş geldiniz. Sanırım biraz Murat üstadı kızdırdım. Huzurlarınızda özür diliyorum şayet bir kırgınlık olduysa.

Yok canım.
Sadece PC sorununuzu ciddi bir şey sanmıştım.
Daha bilgili arkadaşlara yönlendirsem mi diye beyin jimnastiği yaptığımı da belirtmeliyim ama.

XtrmPrgrmmr' Alıntı:
Nooldu ki? Benim hem bilgisayarlarla hem bilgisayarcılarla sorunum var Var mı yan bakan?

Fatih ,
Adamımız geldi.

Format ne demektir Ulaşçığım.??
;D

TezzMertek' Alıntı:
Fatih ,
Adamımız geldi.

Format ne demektir Ulaşçığım.??
;D

Format derken? Formatla da sorunum var benim

İşin ciddisi, formattan kasıt nedir? Hakikaten var mı öyle konu? Disk format mı? Alanım değil ama bildiğim kadarıyla destek olayım? Bak yine durmadı Öğretmen gönlüm! Pek anaç adamım yahu

Ulaş kelebek dedinde burada , tek kelebek ben kendimi sanıyordum yaww Ceranus , Kelebek anlamında da

ceranus' Alıntı:
Ulaş kelebek dedinde burada , tek kelebek ben kendimi sanıyordum yaww Ceranus , Kelebek anlamında da

Hadi ya, doğru yerden geldim yani

Ayrıca siz yine tek kelebek kendinizi düşünün. Yemek yerken düşündüm de, kelebek olmaktan ileride pek hoşlanmayabilirim Kelebek dleikanlıyı bozabilir

Hah şöyle , buraların tek '' Kelebek '' i benim zaten ;D oh beee , derin bir nefes aldım