Fotoğraflara baktım. Çok eğlenceli ve keyifli bir yürüyüş olmuş. Hemen sorular yakaladı beni. Bende sorular beni bırakmadan sormak istedim.
Sorular :
1. Islak zeminde patikalarda kullandığımız ayakkabılarımı kullanıyoruz ?
2. Elbise ve çantalarda ıslak zemin içinmi olması gerekmekte ?
3. Katılma Koşulları ve gece için nerde kalıncağı ?
4. İleri bir tarihte tekrarlanıcakmı ? ( Yakın bir arkadaşımın düğünü nedeniye iştirak edemiycem)
5. Gezi sonrası bari fotoğrafları paylaşırsanız. Belki gitmiş kadar oluruz. ( kendimi avutuyorum )
( Sorulara tek tek ve beraber olarak cevap verilebilir. Süre sınırlaması yoktur. Başarılar dilerim )
--Islak zeminde farklı ayakkabı kullanılacak, çünki ysuyun tamamen içinde olacağız ve zaman zaman yüzmemiz gerekecek, bu nedenle deniz ayakkabısı denilen türde tabanı kayma yapmayacak bir ayakkabı kullanılıyor.
2. Elbise ve çantalarda ıslak zemin içinmi olması gerekmekte ?
--Hayır, normal mayo ve sırt çantası yeterli , çünki çanta araçta kalacak, tüm eşyalarını içine koyabileceğin bir sırt çantan olmalı , ayrıca yürüyüş için küçük bir sırt çantası olursa o da araçta kalmalı. Araç kamp alanına gidecek.
4. İleri bir tarihte tekrarlanıcakmı ? ( Yakın bir arkadaşımın düğünü nedeniye iştirak edemiycem)
5. Gezi sonrası bari fotoğrafları paylaşırsanız. Belki gitmiş kadar oluruz. ( kendimi avutuyorum )