Azcık daha sabır diyelim sizin gezilerde aktif rol alabilmeniz için. Tam olarak iyileşebilmesi için dizinizin.
O zamana kadar bende ayakkabıları ekipmanları alıcam herhalde. ya inicek fiyatları yada kumbarayıda dün kazandık zaten murat dan. Kumbaradaki paraları alıp doğru alışverişe .
Bite fotoğraflarda pek çıkmamıştınız. birinde fark ettim sizede sorıyım dedim. sanıyorum bu sizsiniz.
Aslında dere yürüyüşüne katılmayı çok istiyordum bu yıl , geçen yılda bir önceki hafta 22 km yürüyünce ayakkabı ayağımı vurmuştu ve ayaklarımda yara vardı bu nedenle kenardan yürümüştüm. Bu yıl en azından göllerinde yüzmeyi yapacağım ama hedefim hala tersine şelale yürüyüşünü yapmak bakalım kısmet olabilecek mi ?
İNŞALLAH yaparsınız bu sıcak günlerde stril bir havuz bulmak pekde kolay değil. Bu nedenle hem doğal hemde temiz havuzlarda yüzmek çok eğlenceli olucaktır tabiki . Ama ben katılamıyorum Ühü Ühü Ühü . Resimler ve videoda baya insana heycan veriyo ama. ( Müsadenizle burda kendimi kandırıyorum. Orda olmak çok eğlenceli ve keyifli olucaktır tabiki. Kazasız belasız tabiki
Bu arada resimlere baka bildinizmi verdiğim linkteki
Üzülmekte çok haklısın , umarım bir daha ki sefere katılabilirsin
Tamamen doğal havuzlarla dolu bir ortam Gürleyik , insan görünce şaşırıyor önce , sonra keyfini çıkarmaya başlıyor
Herkese öneririm .
jargondeath' Alıntı:
İNŞALLAH yaparsınız bu sıcak günlerde stril bir havuz bulmak pekde kolay değil. Bu nedenle hem doğal hemde temiz havuzlarda yüzmek çok eğlenceli olucaktır tabiki . Ama ben katılamıyorum Ühü Ühü Ühü . Resimler ve videoda baya insana heycan veriyo ama. ( Müsadenizle burda kendimi kandırıyorum. Orda olmak çok eğlenceli ve keyifli olucaktır tabiki. Kazasız belasız tabiki