Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 15,984
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 958,033
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

ceranus' Alıntı:
Gördüm gördüm, çok güzel fotoğraflar , ellerine sağlık

İki soru sordum yanıtlarını alayım teşekkür yazısını da yazacağım, öyle hemen bekleme ;D

yokyok umutlanmamıştım zaten

Ayrıca ben teşekkür için değil, tamamen halka hizmet amacıyla, falan, filan

İnandırıcı oldu mu?

Etiketler

Yanıt beklediğin konusun da evet net inandırıcı ;D ;D ;D

Ulaş , bak bu link benim geocaching kutusu bulduğum yerin fotoğraflarının olduğu başlık

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=10688.60

Ben çıkıyorum , iyi geceler, yarın görüşmek üzere

Gezenbilir.com Ailesine Hoşgeldin Hüseyin.

Günaydın (Yaşanan 3 saatlik geçikme çok da göz ardı edilmiycek gibi değil sanırım. )

Güneşin doğuşunu 5:30 sayarsak. Uyanıp bilgisayar başına geçme saatinide 9 sayarsak. İşteki yoğunuk kahfaltı 11:04 çok da geç değil aslında günaydın demek için ( haklı çıktım sanırım)

Benden de gecikmeli de olsa bitmek üzere olan CSE 304-Software Engineering (Yazılım Mühendisliği ) sınavından herkese Günaydın

Sınavda gözetmenler ne yapıyor sanıyordunuz, bilgisayar arkasında sürekli çalışıyorlar mı? Sınav bitmek üzere iken, biraz da muhabbet

Selamlar, bu arada merak etmeyin, kopya çektirmiyorum

Kolay gelsin Ulaş üstad

Dünkü soruna cevap için ( geçte olsa ama ne demişler güç olmasın (Kendi kendine konuşma işi çok keyifli bayılıyorum. Heleki forma mesaj yazarken ) Define açışınsan değil bizim senin bir definene belki bizim bundan sonra bulacağımız 10 defineye ortak oldunya onun için dedim. yatırım bir koy diğer grup üyelerinin on tane definesine ortak ol anlamında.