Evet Ehliyet. Geçenlerde bahsi geçmişti. tamda kapsamlı konuşulmamıştı sizin konuştuklarınızdan sadece bir daha gireceğini çıkarmıştım. Birde geçenlerde ders çalışıyorum diye yazmıssın. direksiyon sınavımı yoksa yazılı sınavmı ?
Murat üstad bu hafta sonu gürleyikte olmak vardı. Yollarda olurum ben gene. Birde düğün var iştirak etmemiz gereken . Yoksa sonrası evde pişicez pek ense olmıycak gibi ( neden çünkü ne klima nede vantilatör var evde ee ceyranda bir yere kadar esmesse vah yandık )
Murat üstad bu hafta sonu gürleyikte olmak vardı. Yollarda olurum ben gene. Birde düğün var iştirak etmemiz gereken . Yoksa sonrası evde pişicez pek ense olmıycak gibi ( neden çünkü ne klima nede vantilatör var evde ee ceyranda bir yere kadar esmesse vah yandık )
Benim ev Püfür Püfür esiyor.
9.kat. Yemede yanında yat.
Sıcaklıklardan korunma için klima almak pahalı ve masraflı. En uygunu tavan vantilatörü.
Eylül ekim ayı gelsinde bende bir adet alacağım.
Sezon sonu fiyatlar düşerde
;D
Üyelerimizin seni daha kolay görebilmeleri için, aşağıda linkini verdiğim "Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu" bölümünde kendini tanıtırmısın.
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=15.1980
keşke haberim olsaydı murat bey 15gün demez yaklaışk herhaftasonu günübirliğinede olsa gider geliriz.akyaka başka hemde bambaşka o hafta köyceğiz-fethiye gezisi yapmıştık eşim-kızım ve oğlumla dönüşte uğradık akyaka'ya..ne güzel olurdu tanışma fırsatı doğardı belkide doğa sever arkadşlarımla