Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)
Sagolun üstadım,
1. Odam geniş, dağ manzaralı ama henüz oy hakkım olmadığı için sanırım, bana klima vermiyorlar. Ama pırpırım var, pırpırımı seviyorum ;D ;D ;D
2. 20 kişi ile ders yapıyorum. Ders zevkli geçen bir ekip, umarım notları da yüksek çıkar ;D
3. Kendi alan dersim olduğunda artık neredeyse çalışmıyorum. Sadece diğer ünileri inceleyip yeni birşey katabilir miyim diye bakıyorum. Yoksa direkt girip 3 saat aralıksız anlatıp çıkıyorum. (Bana birşey olmuyor da, çocuklar biraz mahvoluyor ;D ;D ;D )
4. Valla dediğin gibi anlatıldı tabi de, sevdiğim konular değildi, İşletim Sistemi konuları... (Branşlaşmadan önce tabi ana konu olduğundan dinledim de, branşlaşmadan sonra anlamı kalmamıştı benim için son seneye kadar
) Şimdi de anlatmazdım da, bölümde benden iyi anlatacak hocalar, anlatmak istemiyorlar. İsteyenler de benden iyi anlatamıyor sanırım (Naapsam ki, iyiyim
) ;D ;D ;D Dersi geçen sene de anlattım ama sevmediğim için aklımda kalmıyor, bu da benim kusurum
Neyse, çok baş ağrıtmayayım, Türkiye'nin eğitim ve eğitmen sorunları işte. Her işte, meslekte olduğu gibi bir yığın sorun...
Dağlara çıksak da, uzaklaşsak ;D ;D ;D