Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)
Üstadım günaydın,
Ben başka bir forumda kendi kendine sohbet eden, kendisiyle kavga eden, hatta kendisiyle kavga ederken araya girip kendisini ayıran adam gördüm ;D ;D ;D Bu daha hiçbirşey
(Gülmek istediğimiz bir zaman anlatırım o yazıları da ;D )
Bu arada haftasonu (herşey planladığım gibi giderse, ki genelde gitmez ;D ) Foça'daki yürüyüşümü yapmaya çalışacağım. YOlda ölmezsem ;D salı anlatırım
Dün gönderdiğiniz linkten baktım, 6:00 gibi hava aydınlanıyor galiba ama anlamadığım birşey var: İmsak nedir? (Dini anlamını öğrendim de, güneş açısından bir anlamı var mı? Varsa İmsak 4 gibi diyor da, acaba daha erken şansım olur mu diye düşünüyorum ??? )
Bu kadar insan gelebiliyorken garip değil mi? Aslında uzun zaman denk gelme ihtimalim az olacak bir çok insan geliyorken gelmek isterdim ama bu haftasonum biraz karışık... Kısaca hali şu; Eşim ve kardeşimin eşi yazlığa gittiler 2 gün önce, bugün beni ve kardeşimi bekliyorlar. Bu akşam Foça'Ya gitmem gerekiyor, yarın İzmr'e dönüp toplantıya katılıp, sonra Foça'ya dönmem, Pazar İStanbul'dan arkadaşım gelecekse İzmir'e yine dönmem, sonra Pazar akşamına Foça'Ya dönmem, Pazartesi Foça'da kalıp, Salı erkenden İzmir'e gelmem gerekiyor... (Bu planda Cumartesi akşamı Kardeşimin doğumgünü kutlaması, CUmartesi günü yüksek ihtimalli bir aile ziyareti, Pazar günü yapılacak Foça'lar-arası yürüyüşü geçmiyor bile ;D ) (Ayrıca bu kısaca anlatımı
)
BU planı aklımda tutmak için bile çok fazla RAM Harcıyorum
Tatil mi yapıyorum, yoksa ip üstünde miyim bilmiyorum?
Kusuruma bakmazsanız, bu seferlik katılamıyorum. Her türlü cezaya/fırçaya ;D ;D ;D razıyım...