Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)
Öğlene kadar giremeyebilirim bir daha ama dayanamadım yazayım dedim yine
Buluşmanın çok başarılı geçmemesine üzüldüm. Ama iyi niyetle ve son dakika iptalleri yapmayan insanlarla yapılmış aktiviteler daha da eğlenceli geçer. Bence moralinizi bozmayın Murat abi (müsadenizle?)... Bir dahaki sefere daha da iyi olacağına eminim... (Ayrıca birbirini tanıyan insanların görüşmesi kötü mü yani? ;D ;D ;D Şaka, şaka ;D ;D )
Öğlen girene kadar geocaching anılarını bekliyorum Fatih üstadım, sanırım şu anda hazırlıkları sürüyordur. Define Avı başlığına açarsın, buradan link verirsin, öğleden sonra okuruz.
(Başarılı, yada başarısız... Başarısız örnekleri de yazacağız ki, insanlar başlamaya korkmasın.) (Bu arada başarısız başlığında durdum, zira ilk mesajda hiçbirşey yazmamışsınız. Ben unutmam ;D ;D ;D ) (En azından foto istiyorum, neresiymiş o Seğmenler Parkı?)
Foça yürüyüşümün fotoğraflarını henüz yüklemedim, öğleden sonra onları da paylaşırım. Tam anlamında olmuyor ama sanırım yeni bir başlık açsam olur? Ne diyorsunuz Murat abi (müsadenizle?) veya direkt buradan mı paylaşayım?
Neyse, hepsini sığdırdım... (Şaka yapıyorum, lütfen yanlış anlamayın... ;D ;D ;D )
Ben sınav kağıtlarıma dönüyorum, sonra görüşürüz...