Hoşgeldiniz öncelikle,
Yazmayacaktım ama Marmaris diyince dayanamadım. (Askerliğimi orada yaptığımdan ikinci memleketim kabul ederim) Hemen kısaca bir bahsedeyim...
İlk yürümek fikri orada düşmüştü aklıma. Doğa Yürüyüşü sayılmaz ama Banu hanım bilir, Pizza Pizza'Nın orada oturuyordum, mesela Turunç tarafına denize girmeye gideceğim. Sırt çantamı kurar, düşerdim yola Yanlış anlamayın, yarısı asfalttan ve asfalt bölümü epey dik tırmanışlar içeren yaklaşık 1-2 saatlik bir yürüyüş süresi, sıcağın altında Sonra dönüş tabiki yine yürüyerek... Ayrıca denize girildiğinde, o kadar sıcaktan sonra, çıkan "cozzz" sesini ve dumanı tahmin edersiniz.... ;D ;D ;D
Neyse, ayrıdır Marmaris ya... Ayrıca çevresindeki dağlarda ağaçlara bakar bakar iç geçirirsiniz, buralar yürünür mü diye Bir de Aksaz yolu var ki, hergün en az iki kere gidip geldim, o ayrı bir doğa yolculuğudur.
Sonuçta Marmaris özeldir bana yani, tekrar hoşgeldiniz...
merhaba burcu ben. bu siteyi yeni keşfettim. tebrikler çok güzel olmuş.
balıkesirde yaşıyorum. eğitim faültesi mezunuyum kpss çalışmala uğraşıyorum. doğaya ayrı bi merak duyuyorum. tırmanış sporu ve trekking vazgeçilmez bi tutku diyebilirim. okuldayken neredeyse her hafta giderdim. doğal yaşama hastayım, rahatı, huzuru, huzur veren doğal sesleri seviyorum.
etkinlikleri gezenbilir platformundan takip etmek ve katılmak isterim.
Kimse kalmamış yine :'(
Murat benim izin proğramım belli oldu. sen Kaz dağları için dönüş proğramını belirle ben geliş biletimide alayım. Bunu bilerek buraya yazdım özelden yazışmadım. Gitmek istiyordukta oraya bakamadık diyenler buradanda konuya muadil olup bilgilensinler diye.
Murat benim izin proğramım belli oldu. sen Kaz dağları için dönüş proğramını belirle ben geliş biletimide alayım. Bunu bilerek buraya yazdım özelden yazışmadım. Gitmek istiyordukta oraya bakamadık diyenler buradanda konuya muadil olup bilgilensinler diye.
Ömer ve Hatice ile konuşayım programı bu hafta sonu kesinleştiririz.
Ben her ne kadar etkinlikler bölümüne Şeker bayramı kampımız ile ilgili olarak konu açmış olsam da son dakika değişiklikleri olmasını engelleyelelim.
Bahsi geçen Şeker Bayramı kampımız hakkında bilgi almak isteyen arkadaşlar da ;