Selam Firdevs,
Annenin rahatsızlığından haberim yoktu zaten nasıl olsun eve bile uğramadım bu hafta ki internetim olsun. Geçmiş olsun diyorum.
Fotografı çeken ben olduğuma göre bir konuşma düzmek de bana düşerdi ama Murat'a yollarken de söyledim aklıma hiç bir senaryo gelmedi. Ama şimdi ufaktan şöyle bir şeyler yazıyorum darılmaca yok beni biliyorsunuz
"Kııızzz Nuraann... anamdan emdiğim süt burnumdan geldi, fazla mendilin var mı?"[attachment=1]
Malumunuz konsept Kentkart ile trekking. Olayı ciddiye almayıp kentkartsız gelirseniz başınıza geleceklerden haberiniz olsun. Murat çok ciddi bu konuda.
-Murat abi valla ben bilmiyodum Kentkart getirilceğini. Zaten dolmuşla geldim. -Keeess... Burda ciddi bir iş yapıyoruz okumadın mı broşürü iyice. Şeytan diyo elinin tersiyle şööle patlat, ama olmaz işte sizin gibi gençleri kazanmalıyız. -Abi saol valla bi daha olmıcak. Yarın hemen 20 milyonluk örenci doldurtçam Kentkartıma.[attachment=1]
-Öle hemen yırttım sanma. Bu hareketin cezasız kalmayacak. Şu tepeyi görüyosun ya ordan bi tur at gel bakalım koşar adım. Aklın başına gelsin. -Ama Murat abi... -Abi yok komtanım diceksin. Marş marş! daha duruyor şuna bak.[attachment=2]
-Gomtan Kentkartı olmayana su bile yok dedi. Evet beyler önce kartları görelim.[attachment=1]
-Alooo..kime diyom ben. Her yerde bıktım bu paparazzilerden. Bi hafta sonumuz var. Kentkartımızla bi yürüyüşe de mi çıkamıcaz rahat rahat kardeşim. Çekmeyin yav. -Kızma kardeşim biz de işimizi yapıyoruz. Hem ben de kentkartla geldim ne var, ne olmuş. -Biri şurdan bi baton uzatsın bana acele...[attachment=2]
Selam, bu aralar bende nasıl oldu anlıyamadım...
Önce Rusya, sonra Katar... mahvoldum azar azar...
Gelince güzel bir parkurum var Nif'te... Niftegörüşmek üzere.
Tebrikler çok neşeli olmuş Ama dediğin doğru, Murat ÖZ seni görmesin ;D ;D Veya en azından görmeden önce Kentkart'ını yeni doldurmamış olmaya dikkat et. Zira sanırım yedirecektir kartı ;D Daha az yükleme, daha az hazımsızlık...
gününüz aydın olsun iyi çalışmalar arkadaslar)bu arada murat izmir tadında olmasada istanbulda da boyoz yapan bir yer bulduk.her resimde yutkunmaya son)