Esra, mümkünse bir daha görüşmeyelim ne oldu S5 aşkına? Yanıp tutuşuyordun.
Hani varsa bir kusuru biz de bilelim. Artık Nikon cephesindesin, yani bizden biri değilsin, satış serbestse bizden de atış serbest
Güle güle kullan yeni makineni
Valla ne diyeyim müsteri kaybetmis bakkal gibi hissediyorum kendimi. Sanki ürünü satıyormuş gibi konuştum
Ama kız haklı, senin makine elinden düşmüyor ki, bundan iyi reklam mı olur. Biz aman şu olcak aman bu olcak diye çıkarmadık ortalara pek, tabi gitti bir potansiyel Canon cu daha elimizden. Dostlar sağolsun.
Elinden düşürse ne olur? kırılır, kırılırsa ne olur? satılmaz. Elinden düşüyordan kasıt dağa taşa vurması ise o haklı ama Ah şu Ansızca Kanyonunun dili olsa da Elif'in kafasına vurduğu Fotoğraf makinesinden bahsetse
Bu arada 100 mü olmuş ne? Tebrik mi desek ne? Ne? Ha neler oluyor orada???? ;D ;D
Merhabalar,
Ben İZMİR'den Murat Işıldak. Aslen İzmir'liyim ve İzmirde yaşıyorum. Semt Buca, tabi ki bende bir NİF aşığıyım...
Tanıştığımıza şimdiden çok mutlu oldum, en yakın zamanda doğa'da buluşmak üzere...
Hepinizi hudutsuzca selamlıyorum.
Buarada Zerrin ve Elif çok tşk. ederim keyifle kullanıyorum makinemi.
Yılmazcım valla S5 aşkı yoğundu bende biliyorsun ama kursa başlayınca hocam bir süre makine alma derslere devam et sen zaten kendince bir karar vereceksin dedi öylede oldu.
Makinelerin parçalarını, objektifleri iç dizaynlarını vs.. daha sayamadığım birçok şey hakkında bilgi sahibi olunca anladımki S5 bana göre değil
Şimdi makineyi kötülemek yada markayı kötülemek gibi bir niyetim yok ikisi de zaten iyi marka ama benim işimi görmeyecekti. Aslında bi ara acaba Nikon d90 mı alsam diye düşündüm.
Bizim çok ufak ayrıntı dediğimiz şeyler fotoğrafa o kadar etki ediyorki. Ama o kadarı da beni aşar deyip vazgeçtim
Hocam da S5 e takılı kalma deyince bende gidip d80 i aldım.Ama hiçte pişman değilim makinemi seviyorum iyikide almışım.
Kısacası böyle Yılmazcım üzgünüm bende nikoncular arasına katıldım artık. ;D
Ayrıca sende hiç çekim yapmıyorsun ki sürekli çantada makine bu konuda Elif'e katılmamak mümkün değil. Makine çantada kendi kendine çekim yapamazki demil mi ama