Geziden ziyade 6 şehiri hızlı hızlı geçtiğimiz bir yolculuk oldu. Dönüşte sisde doğada bizi yalnız bırakmıyanlardan biriydi. Şükürler olsunki sağ salim döndük. Bu eleştri iyi oldu editlerde kontrolü kaçırmış durumdaydım
Karadenizden / Sinop
DynamicPhoto HDR Trial www.mediachance.com
Fotoğrafların arka plan fon rengi ,fotoğrafın içeriği ile aynı renk olunca net görünmüyor diyorum şimdide.
Diğer arkadaşların yorumlarını görelim bir.
Çekinmeyin ya yazın
Üstad fotoğrag başlığı altında alamadığımız yorumları burada alabilirmiyizki ? Birde o anki duygularda çok önemli. Güzel olduğunu düşünüp ekliyoruz çerçeveyi. Biri beyense biri beyenmiyor. Ama asıl önemli olan senin duygularını aktarman yada O anı hoşuna gidip insanlarla paylaşmak istemen
selam zerrin hanım, siteye yeni üye oldugumdan bazı kuralları tam olarak bilemiyorum. Bide sitenin yazısma formatı biraz değişik geldi alışmaya çalışıyorum.sizlere iyi aksamlar dilerim
Merhaba arkadaşlar ben serhat... Bende sizlerdenim..Benim için gezmek, dolaşma yada biryerlere gitmek zamanı geldiğinde bende kendimi ya bi deniz kenarında, ya bi dağ başında , yada kendimin bile bilmediği biyerlerde kaybolmuş olarak bulurum ormanda (yanlışlıkla kaybolmuyorum, bilerek yani.. gerçekten : )
Bi motorum vardı sonra onu sattım şimdş bi cj5'im var ama bu jeep'ten hiç inmediğim anlamına gelmiyo tabi... bi gün belki birlikte yürürüz.. Belkide aynı havayı soluduk bazılarınızla geçen düzenlene isoff ofroad oyunlarına da katıldım gezenbiliri ordada görünce artık serhat kaçış yok üye olman gerekiyo dedim.. Bu adamlarla iyi anlaşacaksın dedim kendi kendime.. Bu arada ''Tabanway-Offroad Grubu'' bence müthiş bi tabir söylemeden geçemiyecem.. bayıldım....
Merhaba Arkadaşlar
Ben Aslıhan Deniz. Yapı Öğretmeniyim. Kadıköy Moda da oturuyorum. Türkiye çevre koruma ve yeşillendirme kurumu (Türçek) üyesiyim. Doğa ile sosyal etkinliğin birleştiği bu güzel etkinliklerede görüşmek üzere. Ayrıca bu siteyi düzenleyip bizleri bir araya getiren arkadaşların ellerine sağlık teşekkür ederim.
Sevgiler