KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Valiyi istifaya davet etmek yerine her katıldığı törende yuhlayıp 2-3 adet yumurta (tercihen çürümüş) atmalısınız.
Yuhlamayı ve Yumurta fırlatmayı 6 kişiden daha kalabalık olmadan yapmalısınız.
Gözaltına alınsanız bile şahsi protesto olduğu için ceza vermeleri mümkün değil.
Yumurtaların içine şırınga ile kırmızı boya enjekte etmenizde şiddetle tavsiye olunur.
Adamlar insanları karsı karsıya getirip arenada dövüş izler gibi mobese kameralarından oturup izlemişlerdir kesin...beceremiyorlarsa yöneticiliği bırakıp gitmeliler zaten ama nedense bizim memlekette havadanmı sudanmı bilmiyorum ama koltuklara oturanların başarısız olsalarda bir türlü kalkasıları gelmiyor :
Buraya dünkü olaylardan foto yüklemek istemiyorum Hale,
Orantısız güç kullanımına hala devam ediyorlar.
Göstericiler de suç olabilir ama onlar plansız programsız gösteri yapıyorlar.
Planlı programlı gösteri ve olay yapsalar (beni davet etmesinler aman diyim) polise o zaman hak veririm ama ortada böyle plan program da yok.
Göstericiler t-shirt ve kot pantalon basit ayakkabılar ile meydanlarda.!
Adamlar insanları karsı karsıya getirip arenada dövüş izler gibi mobese kameralarından oturup izlemişlerdir kesin...beceremiyorlarsa yöneticiliği bırakıp gitmeliler zaten ama nedense bizim memlekette havadanmı sudanmı bilmiyorum ama koltuklara oturanların başarısız olsalarda bir türlü kalkasıları gelmiyor :