Değerli Dostlar,
İstanbulda benim gibi orta yaşlılara göre günlük doğa yürüyüşleri için önerebileeğiniz grup veya kuruluşlar varmı ?
Yazabilirseniz müteşekkir kalırım.
Sevgiler
Zerrin kendisine cevap vermiştim ama bir kezde burdan yazayım sitemizin Etkinlikler başlığı altında doğa sporları bölümünden yürüyüşle ilgili bilgilere ulaşabilirisiniz.. Yürüyüşlerimize bazı parkurlar hariç 7'den 70'e herkes katılabilir.
tmm konusalım. Ben aslında bu spora DISCOVERY Channel'da izlediğim bir program sayesınde merak duydum.Orada EVEREST Dağına tırmanıyorlardı ilgimi çekti.
Dağcılar çok iyi trekking yaparlar ama her trekking yapan dağcı olmaz. Yürünen yollara doğanın içinde diyelim ve doğanın her koşulunda yürür trekkinciler, yani dağ, orman, kıraç, yağmur, kar her koşulda yürürler.
Dağcılık yüksek irtifa gerektirir. Örneğin dünyanın en zorlu dağı olan Everest 8.850 metredir.Özel ekipmanlar ve liderler tarafından tırmanışlar gerçekleştirilir.
Hmm peki sağolun. sizin tanıdığınız tekking yapmayı oğreten kısıler var mıı?? veya trekking kursları varmıdır ÇUKUR OVA ÜNİVERSİTESİ Dağcılık Bölümünde. yaz kursu gibi
Daha çok trekking yapıyorum, ama dağcılığım ve kampcılım da var, hatta bu hafta sonu Işık Dağı Kamp ve Off-Road etkinliği yapacağız. Etkinlikler bölümünden konuyu inceleyebilirsin Ali.
Sen de önce trekking ile başla ve üniversiteye başladığın zaman da okulunun dağcılık klübüne üye olursun, ilerde iyi bir dağcı olursun.