Kişiye özel miydi, bilmiyorum ama ben bahsedebilirim, bilgim kadarıyla... Tozluk, kendim gördüğüm kadarıyla pantalon paçası ve ayakkabı arasındaki boşluğu kapatarak bu boşluktan yağmur-su-toprak-vs. girişini engelliyor. Bu da temizlik-gerektiğinde serinlik/gerektiğinde sıcaklık -kuruluk sağlıyor.
Böyle bakınca zorunlu gibi görünüyor ama çok özel durumlar hariç (yoğun yağmur, yoğun çamur, vs.) almak ve kullanmak zorunda değilsin. (Hatta bu tür çok zorunlu durumlar için ben yanına torba/hatta streç film alan insanlar biliyorum İlk malzeme alımları listende olmasına gerek yok bence. Tüm malzemeni tamamlayınca zevkine ve profesyonelliğini arttırma isteğine göre bütçe ayırırsın.)
Tabi bu doğa yürüyüşü açısından. Dağcılık ve Oryantiring açılarından konu değişir...
Selam.
Not: Bu arada Firdevs, umarım kusuruma bakmazsın senin sorunu aldım diye. Bilirsin gevezeyimdir. Olmazsa ödeşiriz sonra
Merhaba
Ben Vildan, İzmirliyim. Doğa ile ilgili herşeyi çok seviyorum. Her fırsatta doğa ile iç içe olmayı istiyorum. hafta sonu yürüyüşlerine katılarak bu isteğimi düzenli bir şekilde gerçekleştirmek istiyorum...
Gezenbilir Ailesine hoşgeldiniz Vildan hanım.
Siz doğaya çıkm ak isteyin yeter biz sizi İzmir'de her hafta sonu doğaya çıkarabiliriz.
Deretepe Dağcılık Grubumuza ait bu haftaki etkinliğimizi tanıtan sayfayı ziyaret eder misiniz.?
İlgili link ;
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=21516.0
Hoşbulduk Murat , site içindeki etkinlikleri incelemeye daldım hemen. oradan oraya derken bir sürü pencere açıldı önümde. bunları incelemekten yürüyüşlere katılmaya zaman bulurum inşallah