hafta sonu yürüken,''oraya mı bassam,buraya mı bassam,bassam düşer miyim bu yapraklar ayağımı kaydırır mı?''diye düşünmekten hafta içinin iş stresini düşünmekten sıyrılıyorum.Üstüne de mola verip etrafıma bakıp bina yerine ağaç,korna yerine kuş sesi duyunca ruhum yenileniyor.Eve gelince yorgun ama mutlu bünyeyle yeni haftaya başlıyorum
aman efendim ne demek işinde kafasını kullanıp zihin yorgunluğu çeken bizim gibi insanlara keyifli beden yorgunluğu vermeli ki ara sıra hem yorulmanın hem dinlenmenin kıymetini bilelim
zamanı ayarlamanı dört gözle bekliyoruz
Selamlar,
Ben Orhan Köker, Aslen Afyon-Çay lıyım, yıllardır Manisadayım. Meslek Dr.
Yıllarca SSK da çalışmaktan-nöbet tutmaktan başımı kaldıramadım ve SSK Hastanelerinin fesh edilmesiyle derin bir nefes alıp kendimi doğaya bıraktım
Yaklaşık 3 yıldır MADOST kulübü ile trekking-kamp yapmaktayım.
Etkinliklerinizi sayfalarımızda duyurmanız ve paylaşmanız dileğimizle ,
Forumumuza fotoğraf yüklemek ve etkinlik duyurularınızı ilan etmek konusunda her türlü sorununuzda deretepe@gezenbilir.com adresine e-posta atabileceğiniz gibi özel mesajda yazabilirsiniz.
Gezenbilir Ailesine hoşgeldin Ali ,
Rize Çamlıhemşin gibi süpper yeşil dağlık ve ormanlık alanda ikamet etmekte olman ne güzel.
Cemal Ağabey'e selamlarımızı ilet.
günaydın arkadaşlar sabah evden çıkıp etrafıma baktığımda tepelerde ki beyazlıklar içimi ısıttı.umarım hafta sonuda yüksekler beyaz örtüye bürünmüş olur.yürüyüşümüze ayrı bir zevk katacağına eminim belki kartopu oynarım