Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 15,984
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 948,474
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

erturk77' Alıntı:
sucuklu yumurta geliyo afiyet olsun... ;D

Dosya isimlerini de fotoğrafın konusu ile aynıu olacak şekilde değiştirir misin Erturk??
Teşekkürler.

İmages pek uymuyorda ,

Etiketler

günaydın
keyifli huzurlu bir hafta diliyorum hepinize...

hepinize hayırlı haftalar gezenbilir ailesi,ankaralı arkadaşlar bol bol kar görecekler...biz istanbullular hala bi kar göremedik..bi yağsa çok mutlu olacağız..

orhan abi al bendede o kadar samsun merkzde de bi türlü yağmadı bi bugün 2 dk yağdı durdu şimdi güneş çalıo : )

Kar mı dediniz Ankara karlar altında bembeyaz her yer, dün karlar altında ve sürekli yağan karda yaptığımız offroad etkinliğimiz süper geçti doyumsuz manzaralar gördük ve görüntüledik, hepside siteye yüklenecekler, konu başlığını vereyim de yüklenmiş olanların bir kısmını görme şansınız olsun, devamınıda izlersiniz mutlaka gerçek manzaralar henüz yüklenmedi

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=22104.0

Zerrin abla, sağolasın bende onu diyektim sana hani nerde videolar diye : )

Videolar çekildi editlenmeyi bekliyorlar, biraz uzun sürüyor bu işlem, biter bitmez yüklemeler yapılacak merak etme ...

fotografları yüklerken elektrikler kesildi, üzgünüm...

Benimde makinanın pili şarj oluyor ondan sonra yüklemeye devam edeceğim Ertürk dün seninle hoşçakallaşamadık, ortalık kardan buzdan dolayı çok karışıktı Bu arada nasılsın, iyisindir umarım

zerrin gelirken fatihin araçıyla gelmiştin, arabanın park yerine gelirsin diye bekledim ama, sen diğer araçla devam ettin galiba; kusuraba bakma vedalaşamadık...
iyiyim teşekkür ederim .... sen nasılsın....

Ben hala yorgunum, makinenin pilinin dolmasını bekliyorum, sonra fotoğraflar yüklenmeye başlanacak, işim çok anlayacağın

Günaydın
Adem sana ayrıyeten günaydın
iyi çalışmalar hepinize