Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 15,984
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,008,301
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

yarın çalışmıyorsun anlaşılaan ne güzel iyi akşamlar

Etiketler

İyi Akşamlar ve hafta sonları Hale ,

Bol bol dinlen - az sigara iç.

Hepinize iyi akşamlar, iyi hafta sonları, bol yürüyüşler

Muhabbetiniz şen olsun..Bu köşenin tek eksiği bu topikmiş meğer

Behicefe selam,yazını şimdi gördüm. Ben yakalşık 15 senedir Aydın merkezde oturuyorum.

aralarda iken başka bakıyorduk ama şimdilerde ölçek anlayışım değişti. merkez dediğin bulvar sadece hocam sen orayı 25 sene önce görecektin. caminin karşısındaki parkın orada birsürü pastane vardı. belediyeye bakan köşede ki pastanenin bahçesinde ramazanda kukla oynardı. daha anlatayımmı?

Sen Aydın'lı doğdun, ben Aydın'lı oldum...Aydın bulvarda artık kimse oturmuyor. Her kes daha rahat semtlere kaçıyor.Anlattığın pastaneleri ben de çocukluğumdan biliyorum, ama o zaman Aydın'lı değildim.(yani bekardım)

benimde 24 nisanda 41 oldu genelde bende sık sık giriyorum. ama galiba ben daha şanslıyım. burada siteden bir çok kişiile beraber olma şansım var. mesela nasipse pazartesi hıdrellez şenlikleine gidiyoruz

senin yazının altındaki yazının aslıda hatırımda kaldığıyla "iç bade güzel sev var ise akl-ı şuurun, dünya var imiş yoğ imiş sana ne umurun" olacaktı.

iyi hafta sonları arkadaşlar. yaygın inançtır. istanbul'un havasına güvenme derler. doğrudur. hava tam trakking havası. öğleye kadar çalışıyorum. ama öğleden sonrası adalara akmak yeni haftaya başlamak için iyi olacak düşüncesindeyim.
bu arada ben çanakkale resimlerimi yükledim. her yıl anzaklar onca km. yapıp geliyor. bizde her yıl böyle bir aktiviteyi gerçekleştirsek keşke. en azından bana güzel bir fikirmiş gibi geliyor. medaratörlere duyurulur.

sanada iyi hafta sonları. bu internetten gazete okumayıda bir türlü sevemedim ama yinede okuyorum. pek zevk alamasamda