KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
aralarda iken başka bakıyorduk ama şimdilerde ölçek anlayışım değişti. merkez dediğin bulvar sadece hocam sen orayı 25 sene önce görecektin. caminin karşısındaki parkın orada birsürü pastane vardı. belediyeye bakan köşede ki pastanenin bahçesinde ramazanda kukla oynardı. daha anlatayımmı?
Sen Aydın'lı doğdun, ben Aydın'lı oldum...Aydın bulvarda artık kimse oturmuyor. Her kes daha rahat semtlere kaçıyor.Anlattığın pastaneleri ben de çocukluğumdan biliyorum, ama o zaman Aydın'lı değildim.(yani bekardım)
benimde 24 nisanda 41 oldu genelde bende sık sık giriyorum. ama galiba ben daha şanslıyım. burada siteden bir çok kişiile beraber olma şansım var. mesela nasipse pazartesi hıdrellez şenlikleine gidiyoruz
iyi hafta sonları arkadaşlar. yaygın inançtır. istanbul'un havasına güvenme derler. doğrudur. hava tam trakking havası. öğleye kadar çalışıyorum. ama öğleden sonrası adalara akmak yeni haftaya başlamak için iyi olacak düşüncesindeyim.
bu arada ben çanakkale resimlerimi yükledim. her yıl anzaklar onca km. yapıp geliyor. bizde her yıl böyle bir aktiviteyi gerçekleştirsek keşke. en azından bana güzel bir fikirmiş gibi geliyor. medaratörlere duyurulur.