matiate Zirve Mesajlar 2,368 Tepkime Puanı 0 Yer İZMİR 4 May 2008 #577 Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) evet öyleama ben hala simit diyorum 15 yıldır alışamadım gevrek demeye
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) evet öyleama ben hala simit diyorum 15 yıldır alışamadım gevrek demeye
behicefe Zirve Mesajlar 1,395 Tepkime Puanı 1 Yer aydın-koçarlı 4 May 2008 #578 Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) kopya al artık arabalarda gevrekçi yazıyor. tabii izmirdekilerden bahsediyorum
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) kopya al artık arabalarda gevrekçi yazıyor. tabii izmirdekilerden bahsediyorum
behicefe Zirve Mesajlar 1,395 Tepkime Puanı 1 Yer aydın-koçarlı 4 May 2008 #579 Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) siteye ulaşmakta bu aralar sorun yaşanıyor galiba bazende böyle mesajlar 2 defa gidiyor
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) siteye ulaşmakta bu aralar sorun yaşanıyor galiba bazende böyle mesajlar 2 defa gidiyor
TezMertek Zirve Mesajlar 13,936 Tepkime Puanı 14 Yaş 52 Yer İzmir 4 May 2008 #580 Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Merhaba Ben geldim , Dünkü kısa etkinliğimin fotolarını yerleştiririm az sonra.
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Merhaba Ben geldim , Dünkü kısa etkinliğimin fotolarını yerleştiririm az sonra.
TezMertek Zirve Mesajlar 13,936 Tepkime Puanı 14 Yaş 52 Yer İzmir 4 May 2008 #581 Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) behicefe' Alıntı: siteye ulaşmakta bu aralar sorun yaşanıyor galiba bazende böyle mesajlar 2 defa gidiyor Genişletmek için tıkla ... Fazlalık mesajlarınızı kendimiz de ilk 24 saat içersinde silebiliriz. Daha sonra silme ve düzenleme hakkımız yok.
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) behicefe' Alıntı: siteye ulaşmakta bu aralar sorun yaşanıyor galiba bazende böyle mesajlar 2 defa gidiyor Genişletmek için tıkla ... Fazlalık mesajlarınızı kendimiz de ilk 24 saat içersinde silebiliriz. Daha sonra silme ve düzenleme hakkımız yok.
behicefe Zirve Mesajlar 1,395 Tepkime Puanı 1 Yer aydın-koçarlı 4 May 2008 #582 Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) yeni açılan yerin fotoğraflarını gördüm emeklerine sağlık galiba merkezleride kıbrıs şehitleri caddesinde idi değilmi?
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) yeni açılan yerin fotoğraflarını gördüm emeklerine sağlık galiba merkezleride kıbrıs şehitleri caddesinde idi değilmi?
behicefe Zirve Mesajlar 1,395 Tepkime Puanı 1 Yer aydın-koçarlı 4 May 2008 #583 Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) onu biliyorum o benim hatamdı ama bu aralar siteye ulaşılamıyor. dün zerrinde diyordu
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) onu biliyorum o benim hatamdı ama bu aralar siteye ulaşılamıyor. dün zerrinde diyordu
behicefe Zirve Mesajlar 1,395 Tepkime Puanı 1 Yer aydın-koçarlı 4 May 2008 #584 Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) murat kusura bakma etkiğnliğinin neresi olduğunu bilmiyorum takip edemedim burası neresi?
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) murat kusura bakma etkiğnliğinin neresi olduğunu bilmiyorum takip edemedim burası neresi?
TezMertek Zirve Mesajlar 13,936 Tepkime Puanı 14 Yaş 52 Yer İzmir 4 May 2008 #585 Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) behicefe' Alıntı: murat kusura bakma etkiğnliğinin neresi olduğunu bilmiyorum takip edemedim burası neresi? Genişletmek için tıkla ... Deneme amacı ile yerleştirmiştim o fotoyu. Kod hatası var mı diye bakmak için. olmayınca sildim. Konu başlığına uymak adına Doğa Yürüyüşü bölümüne yazacağım fırsat olursa.
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) behicefe' Alıntı: murat kusura bakma etkiğnliğinin neresi olduğunu bilmiyorum takip edemedim burası neresi? Genişletmek için tıkla ... Deneme amacı ile yerleştirmiştim o fotoyu. Kod hatası var mı diye bakmak için. olmayınca sildim. Konu başlığına uymak adına Doğa Yürüyüşü bölümüne yazacağım fırsat olursa.
kozmikyeşil tazekan Mesajlar 16 Tepkime Puanı 0 Yer İSTANBUL 4 May 2008 #586 Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Murat Hoşgeldin Hale USMANBAŞ İstanbul
matiate Zirve Mesajlar 2,368 Tepkime Puanı 0 Yer İZMİR 4 May 2008 #587 Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) herkese keyifli pazarlar sevgiyle kalın
kozmikyeşil tazekan Mesajlar 16 Tepkime Puanı 0 Yer İSTANBUL 4 May 2008 #588 Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Teşekkür ederiz sizde öyle
TezMertek Zirve Mesajlar 13,936 Tepkime Puanı 14 Yaş 52 Yer İzmir 4 May 2008 #589 Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) kozmikyeşil' Alıntı: Murat Hoşgeldin Genişletmek için tıkla ... Hoşbulduk Hale , Dünkü etkinliğimin Fotoğrafları ile uğraşıyordum kusura bakmayın arkadaşlar. Kolaylık olsun size link; http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=12432.new#new
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) kozmikyeşil' Alıntı: Murat Hoşgeldin Genişletmek için tıkla ... Hoşbulduk Hale , Dünkü etkinliğimin Fotoğrafları ile uğraşıyordum kusura bakmayın arkadaşlar. Kolaylık olsun size link; http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=12432.new#new
behicefe Zirve Mesajlar 1,395 Tepkime Puanı 1 Yer aydın-koçarlı 4 May 2008 #590 Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) tamam düzelttim dışarıya çıkmıştım yeni geldim. yazılanlara baktım vukuat olmamış galiba.
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) tamam düzelttim dışarıya çıkmıştım yeni geldim. yazılanlara baktım vukuat olmamış galiba.
evda Ana Kamp Mesajlar 37 Tepkime Puanı 0 Yer istanbul 4 May 2008 #591 Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) çıkmadınmı dışarı Hale ne garip bir hava var dimii bu gün
TezMertek Zirve Mesajlar 13,936 Tepkime Puanı 14 Yaş 52 Yer İzmir 4 May 2008 #592 Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Vukuat .? İstanbul da olayları bahsediyorsunuz şimdi jeton düştü.
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Vukuat .? İstanbul da olayları bahsediyorsunuz şimdi jeton düştü.