ekiNoks Hakkımda bilgin yoksa, fikrin de olmasın... Mesajlar 1,453 Tepkime Puanı 2 Yer Çorlu/TEKİRDAĞ 9 Mar 2009 #7,233 Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Ömer, orta yaş diyelim o zaman
hakan.kavakli Ana Kamp Mesajlar 87 Tepkime Puanı 0 Yer Tekirdağ 9 Mar 2009 #7,234 Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Ben Yaşlı ve dinamik.... Sizler genç... ;D
matiate Zirve Mesajlar 2,368 Tepkime Puanı 0 Yer İZMİR 9 Mar 2009 #7,235 Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Ben iyisi mi Murat a sesleneyimde onun yorumunu alayım
TezMertek Zirve Mesajlar 13,936 Tepkime Puanı 14 Yaş 52 Yer İzmir 9 Mar 2009 #7,236 Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) nesli' Alıntı: Selamlar, dün hava bahar gibiydi, bugün gökyüzü gri bulutlarla kaplı. Pazar yağmurlu olacak anlaşılan. Su böreği getirmeyenleri almıyor musunuz yürüyüşe Genişletmek için tıkla ... Alıyoruz alıyoruz da, Su Böreğine böyle bakmak zorunda kalmanızdan üzüntü duyuyoruz. Bakınız ;
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) nesli' Alıntı: Selamlar, dün hava bahar gibiydi, bugün gökyüzü gri bulutlarla kaplı. Pazar yağmurlu olacak anlaşılan. Su böreği getirmeyenleri almıyor musunuz yürüyüşe Genişletmek için tıkla ... Alıyoruz alıyoruz da, Su Böreğine böyle bakmak zorunda kalmanızdan üzüntü duyuyoruz. Bakınız ;
TezMertek Zirve Mesajlar 13,936 Tepkime Puanı 14 Yaş 52 Yer İzmir 9 Mar 2009 #7,237 Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Yaş konusunda ne diyebilirim ki.? Nüfus yaşı değil Beyin yaşına önem veririm ben. Bu konuda güzel hikayeler dolaşıyor net ortamında. Ne demiş atalarımız ; " Yaş yetmiş , iş bitmemiş." ;D
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Yaş konusunda ne diyebilirim ki.? Nüfus yaşı değil Beyin yaşına önem veririm ben. Bu konuda güzel hikayeler dolaşıyor net ortamında. Ne demiş atalarımız ; " Yaş yetmiş , iş bitmemiş." ;D
ekiNoks Hakkımda bilgin yoksa, fikrin de olmasın... Mesajlar 1,453 Tepkime Puanı 2 Yer Çorlu/TEKİRDAĞ 9 Mar 2009 #7,238 Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) O doğru işte ;D, yetmiş yaşındakiler bizden genç vallahi . O yaştakiler genellikle hep İzdivaç programlarında duyduğum kadarıyla ;D ;D
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) O doğru işte ;D, yetmiş yaşındakiler bizden genç vallahi . O yaştakiler genellikle hep İzdivaç programlarında duyduğum kadarıyla ;D ;D
hakan.kavakli Ana Kamp Mesajlar 87 Tepkime Puanı 0 Yer Tekirdağ 9 Mar 2009 #7,239 Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) İşte budur.. Murat konuyu tatlıya bağladın gene...Aynı fikirdeyim... Eyvallah... 70 de işi bitmemiş gençler olmak dileğiyle..
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) İşte budur.. Murat konuyu tatlıya bağladın gene...Aynı fikirdeyim... Eyvallah... 70 de işi bitmemiş gençler olmak dileğiyle..
TezMertek Zirve Mesajlar 13,936 Tepkime Puanı 14 Yaş 52 Yer İzmir 9 Mar 2009 #7,240 Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Biri Tatlı mı dedi.?? Şöyle birşey olabilir mi acaba.?
ekiNoks Hakkımda bilgin yoksa, fikrin de olmasın... Mesajlar 1,453 Tepkime Puanı 2 Yer Çorlu/TEKİRDAĞ 9 Mar 2009 #7,241 Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Murat çok fenasın ;D
TezMertek Zirve Mesajlar 13,936 Tepkime Puanı 14 Yaş 52 Yer İzmir 9 Mar 2009 #7,242 Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Tatlı demişken sepette Tatlı klasörüm yokmuş hemen onu açmaya başladım. Buyurmaz mısınız.?
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Tatlı demişken sepette Tatlı klasörüm yokmuş hemen onu açmaya başladım. Buyurmaz mısınız.?
ekiNoks Hakkımda bilgin yoksa, fikrin de olmasın... Mesajlar 1,453 Tepkime Puanı 2 Yer Çorlu/TEKİRDAĞ 9 Mar 2009 #7,243 Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Vallahi fenasın...
TezMertek Zirve Mesajlar 13,936 Tepkime Puanı 14 Yaş 52 Yer İzmir 9 Mar 2009 #7,244 Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Off off, Görüntüye bakınız. "Yemede yanında yat." cümlesi bu tatlı için söylenmemişse ben TezzMertek değilim valla değilim.
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Off off, Görüntüye bakınız. "Yemede yanında yat." cümlesi bu tatlı için söylenmemişse ben TezzMertek değilim valla değilim.
ömrümü7ler ...BARATOĞLU... Mesajlar 1,728 Tepkime Puanı 1 Yaş 44 Yer İstanbul 9 Mar 2009 #7,245 Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Yine yaptın yapacağını Murat abi
ekiNoks Hakkımda bilgin yoksa, fikrin de olmasın... Mesajlar 1,453 Tepkime Puanı 2 Yer Çorlu/TEKİRDAĞ 9 Mar 2009 #7,246 Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Yemeyeceğim işte , rejimdeyim ;D
matiate Zirve Mesajlar 2,368 Tepkime Puanı 0 Yer İZMİR 9 Mar 2009 #7,247 Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) bizde inandık
ekiNoks Hakkımda bilgin yoksa, fikrin de olmasın... Mesajlar 1,453 Tepkime Puanı 2 Yer Çorlu/TEKİRDAĞ 9 Mar 2009 #7,248 Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) ;D ;D ;D inanmalısın bence ;D