Araniza yeni katildim. Siteyide sans eseri gezerken buldum, yaptiginiz etkinlikler super fotograflara bakarken agzimin suyu aktida denebilir. Onceden boyle etkinliklere katilmadim daha yeniyim yani artik sizlerden biseyler kapmaya calisacagiz, her ne kadar acemi olsamda gezme, kesif ve fotograf diyince akan sular durur benim icin...
Etkinliklerimize katılmak istiyorsan eğer hemen 21-22 Martta Kartalkaya Etkinliğimizi yapıyoruz, bunun da linkini veriyorum, katılmak istersen eğer kaydını ekleyebilirsin.
<a href="http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=26482.0"> Kartalkaya Etkinliği için Tıklar mısın lütfen. .</a>
DelininTeki' Alıntı:
Selamlar
Araniza yeni katildim. Siteyide sans eseri gezerken buldum, yaptiginiz etkinlikler super fotograflara bakarken agzimin suyu aktida denebilir. Onceden boyle etkinliklere katilmadim daha yeniyim yani artik sizlerden biseyler kapmaya calisacagiz, her ne kadar acemi olsamda gezme, kesif ve fotograf diyince akan sular durur benim icin...
Havasından korkmuyorum insanından korktuğum kadar desem p
Valla Eskişehir'in kuru ayazına soğuğuna alışkınımda. 6 ay oldu hala buranın ne yapacağını kestiremiyorum. Gerçi sizde kestiremiyorsunuz ama