Soyguncunun biri bir bankaya girmiş. Çekmiş silahını havaya ateş etmiş. Herkesin yere yatmasını istemiş. Kasalardaki paraları toplamış ve kapıya doğru yönelmiş. Tam çıkacakken oradaki bir adama sormuş: 'Beni gördün mü ?' Adam şaşkınlıkla 'Evet gördüm.' deyince çekmiş tabancasını adamı alnından vurmuş. Tam tekrar kapıya hamle etmiş ki kapının yanında bir karı koca duruyor. Adama sormuş: 'Beni gördün mü ?' Adam gayet soğukkanlı bir şekilde yanıtlamış: 'Valla ben hiçbirşey görmedim, ama benim hanım gördü sanıyorum.
Öğlen Kipa da güzel bir yandan cepli pantalon buldum.
Etiket Fiyatı dudak uçuklatıyordu. 69,90 iken raf fiyatı güneş gibi içimi ısıttı.
19,90 lira idi.
Hemen deneyip 2 adet aldım. Telefon ile bir arkadaşı da çağırıp ona da aldırdım.
Toplam maliyetimizi 12'ye böldürdüm.
;D ;D
Öğlen Kipa da güzel bir yandan cepli pantalon buldum.
Etiket Fiyatı dudak uçuklatıyordu. 69,90 iken raf fiyatı güneş gibi içimi ısıttı.
19,90 lira idi.
Hemen deneyip 2 adet aldım. Telefon ile bir arkadaşı da çağırıp ona da aldırdım.
Toplam maliyetimizi 12'ye böldürdüm.
;D ;D
Ben bir şey alamıyorum. Bu dağ, trek, kamp malzemelerine yatırdığım paralar nedeniyle hanım tarafından bloke edildim. Şimdi ben ne kadar para harcarsam o da gidip aynı miktarda para harcıyor.
Gezenbilir Ailesine Hoşgeldiniz Enis Bey ,
İzmir de yaptığımız etkinliklerde buluşmak dileği ile.
18 Nisan'da Gezenbilir İzmir Grubun 5. Buluşmasına ait link için <a href="http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=26478.new#new">Tıklayınız Lütfen !.</a>
Ben bir şey alamıyorum. Bu dağ, trek, kamp malzemelerine yatırdığım paralar nedeniyle hanım tarafından bloke edildim. Şimdi ben ne kadar para harcarsam o da gidip aynı miktarda para harcıyor.
Ağabey ,
Yazar kasa fişi ile k.kart sliplerini hanımdna iste.
3 gün sonra tüm ürünleri mağazaya geri götür , tüm ödemeleri kredi kartına geri yüklet.
;D