Doktor olmayı planlayan öğrencimiz Zakkum'un zehirli olduğunu bilmiyor mu.?
Biliyor bilmesine de maksat muhabbet olsun diyor ama halka açık forumlarda bu tip hatalı bilgilerin verilmemesi gerekir.
Zakkum Bitkisi zehirlidir arkadaşlar , ne yaprağı ne kökü yenebilir.?
Yenir yenmesine de sonu musalla taşında biter.
;D
Doktor olmayı planlayan öğrencimiz Zakkum'un zehirli olduğunu bilmiyor mu.?
Biliyor bilmesine de maksat muhabbet olsun diyor ama halka açık forumlarda bu tip hatalı bilgilerin verilmemesi gerekir.
Zakkum Bitkisi zehirlidir arkadaşlar , ne yaprağı ne kökü yenebilir.?
Yenir yenmesine de sonu musalla taşında biter.
;D
Teşekkür ederim Murat. Azimliyim bakalım bu konuda..
Sorunun muhattapları sorunuza cevap verirler herhalde...
Tekirdağ grubunun gezilerine iştirak etmeyeceğim sanırım düzenleseler bile...
Ama elbetteki boş durup ciğerlerimi oksijensiz bırakacak değilim Önümüzdeki günler için güzel gezi planlarım var..
Teşekkür ederim Murat. Azimliyim bakalım bu konuda..
Sorunun muhattapları sorunuza cevap verirler herhalde...
Tekirdağ grubunun gezilerine iştirak etmeyeceğim sanırım düzenleseler bile...
Ama elbetteki boş durup ciğerlerimi oksijensiz bırakacak değilim Önümüzdeki günler için güzel gezi planlarım var..
Diğer konu ise, bizim etkinliklerimiz herkese açık, içinde bu arzuyu duyan arkadaşların tümü katılabilir..Bu faaliyetlerin tabiki bir ruhu var.
Katılımcıların aynı hazla birarada olmaları olayı dahada güzelleştirir..Kişisel bazı problemlerin bu ruha zarar vermesini biz istemeyiz..(sanırım anlaşıldı)
Yineliyorum Tekirdağ Gurubu faaliyetlerine devam ediyor ve herkesi davet ediyor...
Gezenbilir buluşması nasıl ??? Bizim her hafta sonu faaliyetimiz var. İsteyen gelebilir. Bununla ilgili bir kısıtımız yok. Burada duyurmuyoruz çünkü Zirve Dağcılık Tekirdağ Temsilciliği faaliyetleri bunlar. Bilgilenmek isteyen Zirve Dağcılık mail grubuna üye olabilir. Bunun dışında ben sadece doğada sizler ile buluşabilirim. Çünkü diğer zamanlarımı iş ve ailem zaten dolduruyor. Görüşmek üzere...
Gezenbilir Buluşmasını hafta içi ya da hafta sonu (tercihen Cumartesi) günü Tekirdağ ya da Çorlu da herhangi bir kafeterya da buluşarak yapmanızı söylemek istemiştim.
Şöyle bir buluşma yani.
( Fotoğraf Haziran 2008 - 1. G.İ.G Buluşmasından )