KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
yok yok, o işin şakası. İş yoğunluğundan neden, sanırım daha az yazıyoruz. Zaman buldukça katılırız tabiki. Ancak bir de neden, tabiki yeni sınıfı tanımıyor olmamız ;D ;D Öbür türlü 10 sene sonra afla dönmüş 18 yaşında çocuklarla ders almaya çalışan 30 yaşında evli-göbekli adama benzedim gibi geliyor ;D ;D ;D
Neyse canım, işin şakası bir tarafa. Burası serbest muhabbet. Muhabbet serbest yani ;D Bir yaraya merhem olacaksak hep buradayız, yeterki herkes aklına takılanı sorsun, öğrenmeye çalışsın. Burası Gezenbilir, burada çok bilgi, çok bilen var. ;D ;D
Selamlar,
Not: Bu arada Keçiören Spor Kulübü neredeymiş? ;D Unutmadım daha
Ferdane Hanım, orientiring ile ilgili bilgi almak istemişti de. Ben de ODTÜ olabileceği gibi bir de Keçiören Spor Kulübü var demiştim. Sanırım o da o çevredeymiş. İnternette K S K ile ilgili çok bilgi yok. Birşey öğrenirsem paylaşırım demişti, onu hatırlatıyorum ;D
evet unutmadım,verdiğim sözlerde dururum .ancak sizinle görüştüğümden beri rahatsızım ;zaten şimdi de evde raporlu durumda istirahatteyim..ayaga kalktıgım zaman(doktor 15 günlük süre verdi )bu konu ile ilgilenecegim
bu arada keçiörende tek olmadıgıma sevindim
XtrmPrgrmmr' Alıntı:
Üstadım,
Ferdane Hanım, orientiring ile ilgili bilgi almak istemişti de. Ben de ODTÜ olabileceği gibi bir de Keçiören Spor Kulübü var demiştim. Sanırım o da o çevredeymiş. İnternette K S K ile ilgili çok bilgi yok. Birşey öğrenirsem paylaşırım demişti, onu hatırlatıyorum ;D
Çok geçmiş olsun Ferdane hanım. Lütfen, yanlış anlamayın, amacım kötü birşey söylemek değildi. Yanlış anlaşıldıysam özür dilerim. Sadece bir lafı geçsin istemiştim. Ama en azından vesile oldu, 2 Keçören'lisiniz orada
ulaş bey rica ederim,mazeretimden dolayı ilgilenemedim ama unutmayıp hatırlamanıza memnun oldum ...
bu vesile ile ankarada oldugunu bildiğim fatih bey'in keçiörende oturdugunu da ögrenmiş oldum
" Doğa Sporları, insanı bir yandan, hiç olmayacağı yerlere sürüklerken, diğer yandan da, orada bulacağı her güzelliği hissedecek ruh yapısını sağlıyor."
Haldun AYDINGÜN