Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 15,984
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,005,299

Etiketler

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

Gayet iyi... Bugün bekçilik yapıyorum burda Bilgisayarda yapacak işlerim var ama nedense sitede bir kenarda açık duruyor

bende bırakamıyorum sitede ne var ne yok takip etmeye çalışıyorum kızımla kavga ediyoruz bilgisayar için ablası.

bende bu sizin ekonomik krizin sebebine yapmış olduğunuz yorum sayesinde baya bir güldüm.

Ama ablam çok güzel yazmış ne yapayım Bende çözüm arayışına girdim,hem onu kurtarayım hem küçük esnafı,eğer bu yüzden battı iseler bilmeleri hakları

yokya Fatma batanlar işini bilmeyenlermiş

açıklama yapıldı ya.

yani

bizim burada işini bilmeyen çok var.

(ama bilselerdi bütün tekstil sektörü senin dediğin gibi 46 beden ve üzeri elbise yaparlardı ve iflas etmezlerdi)

bizde bekliyoruz. şuan tekstil sektörü kokteyl düzenlemiş olabilirler. sizin fikrinizi kutluyorlardır heralde.

haha yok benim fikrim değil fikir Perihan abladan çıktı... 42 beden ve yukarısını üreten her firma krizden etkilenmez mantığı ile
Ama ben çok kötüyüm komisyonumu alırım

loganrory' Alıntı:
haha yok benim fikrim değil fikir Perihan abladan çıktı... 42 beden ve yukarısını üreten her firma krizden etkilenmez mantığı ile
Ama ben çok kötüyüm komisyonumu alırım

bende fikrinizi dedim Fatma Perihan ablayada bırakmadım hepsini seninde hakkını vermiş oldum