KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Parkur sorunumuzu hallettik Muratçım. Herşey tamam.
Fatoş hafta sonu için problem yok. Yürüyüşe kesin gidiyoruz. Biz, Hakan ile birlikte ailece yürüyüşe geliyoruz.
Dün akşam yazacaktım başka işlere daldım. Bugünde iş yoğunluğu, toplantı derken size haber veremedim. Akşam size bilgileri atarım.
Parkur sorunumuzu hallettik Muratçım. Herşey tamam.
Fatoş hafta sonu için problem yok. Yürüyüşe kesin gidiyoruz. Biz, Hakan ile birlikte ailece yürüyüşe geliyoruz.
Dün akşam yazacaktım başka işlere daldım. Bugünde iş yoğunluğu, toplantı derken size haber veremedim. Akşam size bilgileri atarım.
Murat, Hakan ile yarın konuşalım bakalım. 19 mayıs salı gününe denk geliyor. Muhtemel pazartesi gününü fabrikada tatil yaparız. işler az zaten. Benim oraya gelmekteki tek sorunum daha öncede bahsettiğim gibi arabanın altının vurması. Neyse onada katlanacağız artık. Şimdiden söz vermeyelim ama gelmeye çalışırız.
Ümit ağabey şimdiden bir araç ayarlamaya çalışın.
Bizde Ömer'in araca 5 kişi nasıl sığacağız hesabı yapıyoruz. Geçen sene Ekim ayından tecrübemiz olduğu için pek sorun etmiyoruz yinede.
;D