ceranus Tabanvay-Offroad Grubu Mesajlar 11,960 Tepkime Puanı 11 Yer ANKARA 9 May 2008 #897 Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) O tarafa ilk gittiğim zaman çekeceğim fotoğraflarını Murat TezMertek' Alıntı: Foto foto , Genişletmek için tıkla ...
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) O tarafa ilk gittiğim zaman çekeceğim fotoğraflarını Murat TezMertek' Alıntı: Foto foto , Genişletmek için tıkla ...
ceranus Tabanvay-Offroad Grubu Mesajlar 11,960 Tepkime Puanı 11 Yer ANKARA 9 May 2008 #898 Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Bak Murat Kaz Dağlarına gittiğimiz zaman, öyle hemen tırmanmaya başlamak yok tamam mı
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Bak Murat Kaz Dağlarına gittiğimiz zaman, öyle hemen tırmanmaya başlamak yok tamam mı
TezMertek Zirve Mesajlar 13,936 Tepkime Puanı 14 Yaş 52 Yer İzmir 9 May 2008 #899 Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) ceranus' Alıntı: Bak Murat Kaz Dağlarına gittiğimiz zaman, öyle hemen tırmanmaya başlamak yok tamam mı Genişletmek için tıkla ... Tamam tamam, Ben yürür ve tırmanırım. Bana eşlik etmeyenlerde aşağıdaki malzeme ile kamp çevresinde yürür artık. Ya da akşam yemeğimiz için soyarlar. ;D
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) ceranus' Alıntı: Bak Murat Kaz Dağlarına gittiğimiz zaman, öyle hemen tırmanmaya başlamak yok tamam mı Genişletmek için tıkla ... Tamam tamam, Ben yürür ve tırmanırım. Bana eşlik etmeyenlerde aşağıdaki malzeme ile kamp çevresinde yürür artık. Ya da akşam yemeğimiz için soyarlar. ;D
ceranus Tabanvay-Offroad Grubu Mesajlar 11,960 Tepkime Puanı 11 Yer ANKARA 9 May 2008 #900 Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Biberondan sonra sıra yürüteçe mi geldi Murat
TezMertek Zirve Mesajlar 13,936 Tepkime Puanı 14 Yaş 52 Yer İzmir 9 May 2008 #901 Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Yürümeyeceğim diyen ben değilim ya
dilemma Kamp I Mesajlar 124 Tepkime Puanı 0 Yer sinop 9 May 2008 #902 Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) merhaba arkadaslar ya 2 saat boyunca kestane sekerı aradık nereye gırsek yok olan yerde de bıtmıs bulamadık :'( nasılda canımız kestane sekerı ıstedı :-\ sızler nasılsınız bakalım yürümeye son vermıssınız bakıyorum da ;D
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) merhaba arkadaslar ya 2 saat boyunca kestane sekerı aradık nereye gırsek yok olan yerde de bıtmıs bulamadık :'( nasılda canımız kestane sekerı ıstedı :-\ sızler nasılsınız bakalım yürümeye son vermıssınız bakıyorum da ;D
TezMertek Zirve Mesajlar 13,936 Tepkime Puanı 14 Yaş 52 Yer İzmir 9 May 2008 #903 Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Sağol İyiyiz Ebru , Yürümeyi bırakan Zerrin. Buna ihtiyacı olduğunu bile kabul ediyor valla bille
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Sağol İyiyiz Ebru , Yürümeyi bırakan Zerrin. Buna ihtiyacı olduğunu bile kabul ediyor valla bille
dilemma Kamp I Mesajlar 124 Tepkime Puanı 0 Yer sinop 9 May 2008 #904 Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) bır aydır yürümüyormus ondan olsa gerek yürüteçte sahane yanı o yollar ıcın ;D sen gayet azımlısın ama yürütece bıneceklere göre
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) bır aydır yürümüyormus ondan olsa gerek yürüteçte sahane yanı o yollar ıcın ;D sen gayet azımlısın ama yürütece bıneceklere göre
ceranus Tabanvay-Offroad Grubu Mesajlar 11,960 Tepkime Puanı 11 Yer ANKARA 9 May 2008 #905 Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) bu grupta yürütece binecek yok ta işte Murat ne olur ne olmaz diyerek yanına alacak ;D
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) bu grupta yürütece binecek yok ta işte Murat ne olur ne olmaz diyerek yanına alacak ;D
dilemma Kamp I Mesajlar 124 Tepkime Puanı 0 Yer sinop 9 May 2008 #906 Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) ceranus' Alıntı: bu grupta yürütece binecek yok ta işte Murat ne olur ne olmaz diyerek yanına alacak ;D Genişletmek için tıkla ... ;D ;D cevap beklıyoruz moderatörümüz
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) ceranus' Alıntı: bu grupta yürütece binecek yok ta işte Murat ne olur ne olmaz diyerek yanına alacak ;D Genişletmek için tıkla ... ;D ;D cevap beklıyoruz moderatörümüz
ceranus Tabanvay-Offroad Grubu Mesajlar 11,960 Tepkime Puanı 11 Yer ANKARA 9 May 2008 #907 Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Yaşasın Murat çıktı, tek moderatör benim şimdi ;D ;D ;D dilemma' Alıntı: ;D ;D cevap beklıyoruz moderatörümüz Genişletmek için tıkla ...
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Yaşasın Murat çıktı, tek moderatör benim şimdi ;D ;D ;D dilemma' Alıntı: ;D ;D cevap beklıyoruz moderatörümüz Genişletmek için tıkla ...
behicefe Zirve Mesajlar 1,395 Tepkime Puanı 1 Yer aydın-koçarlı 9 May 2008 #908 Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) iyi akşamlar Zerrin.
ceranus Tabanvay-Offroad Grubu Mesajlar 11,960 Tepkime Puanı 11 Yer ANKARA 9 May 2008 #909 Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Sana da Bülent .
behicefe Zirve Mesajlar 1,395 Tepkime Puanı 1 Yer aydın-koçarlı 9 May 2008 #910 Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) kaz dağları etkinliğinizin katılımı nasıl gidiyor. arzuladığınız düzeydemi?
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) kaz dağları etkinliğinizin katılımı nasıl gidiyor. arzuladığınız düzeydemi?
behicefe Zirve Mesajlar 1,395 Tepkime Puanı 1 Yer aydın-koçarlı 9 May 2008 #911 Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) yazın dediğim gibi sizin oralarda konaklamalı bir gezi yapacaksın değilmi?
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) yazın dediğim gibi sizin oralarda konaklamalı bir gezi yapacaksın değilmi?
behicefe Zirve Mesajlar 1,395 Tepkime Puanı 1 Yer aydın-koçarlı 9 May 2008 #912 Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) sizin etkinliğinizin yorgunluğunu bizim şile gezimizde atabilirsin. gel hatta ekibinide getir.
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) sizin etkinliğinizin yorgunluğunu bizim şile gezimizde atabilirsin. gel hatta ekibinide getir.