Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 15,984
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,004,494
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

Çok teşekkürler Bülent, ama ben o tarihler de daha Ören'den dönmemiş olacağım.

Etiketler

Evet 17-18-19 Mayıs

Ören , Ayvalık Ören , yazlıkta olacağım.

ayvalık şeytan sofrasında gün batımını izlermisin benim adımada. ben gidemiyorum.

ceranus' Alıntı:
Yaşasın Murat çıktı, tek moderatör benim şimdi ;D ;D ;D

ben yokken zafer çığlıkları atılmıs bu arada ıyı aksamlar zerrinciğim ve bülent bey

;D ;D cıkartın bakalım. bu arada ben gıdemıyorum maalesef haftaya kuızım cıktı :-\ cok ıstemıstım bende hatta zerrinciğimle bırlıkte kalcaktık hem cadırda hemde yazlıkta mısafır etcektı sagolsun benı ama kısmet degılmıs demekten baska yapacagım bırsey yok ama cok ıcımde kaldı :'( sende gıdemıyormussun okudugum kadarı ıle

19 mayısta çalışıyor olacağım için gidemiyorum. ama benim dediğim etkinlik şilede bungalowlardaki olan.

onada gıdemıyorum ıste maalesef umarım bır dahakı etkınlıklere sen ona gıdıyorsun degıl mı ??? evet maalesef turkıyede olsam kesın katılmıstım ama

şu sonbir ayda 3 etkinlik yapıyor olacağız. çanakkale, hıdrellez ve şimdide şile nisbet yapıyormuşum gibi geldi sana ama ne yapayım.

:-\ :-\ evet aynen oyle geldı. ama ne yapalım bızde fotograflarla yetınırız artık ama ıcımde kaldı ya o kadar da plan yapmıstım turkıyede olsam hıc kacısı yoktu bu etkınlıklerın benden ama

bizim siteye yüklediğimiz fotoğraflarla idere edceksin ne yapayım. çanakkaleye zerrinlerde geldi. ankara gurubu olarak 4 kişi katıldılar.