Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 15,984
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,021,657
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

diğerleride komik ama benim favorim dördüncü olan

Etiketler

Bu festival kaçmazmış aslında. Ancak bizim aynı tarihlerde Manisa Spil programımız katılmamızı engelliyor. Fatoş Tekirdağ grubunu temsilen bir ekip oluşturup neden gitmiyorsunuz?

Ümit abicim durumumu biliyorsun , ayrıca temmuz un ilk haftasına kadar iş yerinden ayrılmama imkan yok, teftiş nedeniyle. Diğer arkadaşlar da bensiz çıkmaz yola ;D...

ekiNoks' Alıntı:
Ümit abicim durumumu biliyorsun , ayrıca temmuz un ilk haftasına kadar iş yerinden ayrılmama imkan yok, teftiş nedeniyle. Diğer arkadaşlar da bensiz çıkmaz yola ;D...

Lafa gireyim...

Bir ay da teftişe ne hazırlıyorsun bakim..Yıl boyu hiç çalışmamışsın ozaman..

;D Hazırlık konusunda bir sıkıntımız yok çok şükür, sadece bizim teftiş günümüz belli olmadığı için buradan ayrılamam .

ekiNoks' Alıntı:
;D Hazırlık konusunda bir sıkıntımız yok çok şükür, sadece bizim teftiş günümüz belli olmadığı için buradan ayrılamam .

Ya Fatoş bırak bunları .. Düzce Şurası denetleme olursa sen oradayken benim şoför alır seni 7/24 nöbet te tutarız onu..

Hizmette sınır yok Hakan ;D

;D

Asında Hakan abicim sen gitmiyorsun diye gitmiyorum ben de Düzce ye, sensiz festival olur mu hiç yaa ;D ?

hakan.kavakli' Alıntı:
Ya Fatoş bırak bunları .. Düzce Şurası denetleme olursa sen oradayken benim şoför alır seni 7/24 nöbet te tutarız onu..

ekiNoks' Alıntı:
;D

Asında Hakan abicim sen gitmiyorsun diye gitmiyorum ben de Düzce ye, sensiz festival olur mu hiç yaa ;D ?

Ben gidiyorum Programı değiştiremem..Dört bir tarafa dağılmamız lazım ki kerkes mutlu olsun..

Lafı uzatmayalım..Ben seni +5 kişi olarak listeye ekleteyim... 8)

Sen festivale geliyormusun Hakan?

;D

Bir dahaki festivale hep beraber gideriz inşallah Hakan abi