KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Teşekkür ederim, ben de iyiyim, hafta sonu yapacağımız yürüyüş hazırlıklarını tamamlamaya çalışıyorum, havalar biraz serinledi Ankara'da iyi de oldu yürüyüş için
Ben de espriyi devam ettiriyorum zaten Hakancım, bu arada ben Güvenç Köyünü iyi bilirim, orada çok yürüdüm, offroad yaptık, ralliler olur aynı zamanda onları izledim, Güvenç Köyü güzel, şirin, kendi halinde olmayan bir Anadolu köyü, bizler orayı yoldan çıkarıyoruz, o nedenle de kendi halinde olamıyor ;D
merhabalar
bugün nöbette fatoşu yalnız bıraktım ama özel günümüzü kutluyoruz bu arada 2 dakika olsun ugrayayım ve selam vereyim dedim
görüşemezsek ankara grubuna iyi gezier dilerim ,beni kalbinizde götürün
merhabalar
bugün nöbette fatoşu yalnız bıraktım ama özel günümüzü kutluyoruz bu arada 2 dakika olsun ugrayayım ve selam vereyim dedim
görüşemezsek ankara grubuna iyi gezier dilerim ,beni kalbinizde götürün
Ben de espriyi devam ettiriyorum zaten Hakancım, bu arada ben Güvenç Köyünü iyi bilirim, orada çok yürüdüm, offroad yaptık, ralliler olur aynı zamanda onları izledim, Güvenç Köyü güzel, şirin, kendi halinde olmayan bir Anadolu köyü, bizler orayı yoldan çıkarıyoruz, o nedenle de kendi halinde olamıyor ;D