KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
neyse ya önemli değil şu nöbet muhabbeti hakkında soracaktım sadece,neyse artık bi başka zaman sorarım halbuki yazmıştım ne güzel hata oluştu dedi sildi,başka zaman sorarım unutmam,kafama takılan şeyleri soruyorum işte,neyse,bende kalkıyorum,herkese iyi akşamlar,iyi tatiller.
son olarak ORMANLARI SEVGİ KORUR diyorum.saygılar...
Süha, bu soruların için Fatoş arkadaşımızın verdiği link sadece etkinliğe katılım için açılmıştır, pazartesi günü trekking sonrasında sorduğunuz soruların yanıtlarını bu bölümde açacağım başlık altında fotoğrafları ile birlikte bulacaksınız, ilginize teşekkür ederim..
slowworm' Alıntı:
mesela bi önceki sayfada yer alan hakan ile zerrin arasındaki muhabbeti ele alıcak olursak eğer;hal hatır sorma faslından sonra ortaya ilginç bi konu çıkıyor,güvençteki fosil yatakları etkinliği,bak şimdi gel de merak etme arkadaş,güvenç neresi kim gidiyor,fosiller ne fosili,günübirlik mi gidiliyor yoksa kamp şeklindemi,akademik bi çalışmamı yoksa sırf eğlence ve merak adına mı yapılıyor uzun lafın kısası konuyu biraz açmanızı rica etsem mümkünse eğer sevinirim
hoşbulduk,1.gün kutlaması güzeldi.işten sonrada başka arkadaşlarla kutlamaya devam ettik.yarın esas kutlama olacak.yarın bir arkadaşta buluşacağız kalabalık bir grup olarak
sen nasılsın?
merhaba,gruba yeni katılan ve sizin yaşadıklarınızı kısa süre önce yaşayan biri olarak tavsiyem,anlaşılmasa da mesajları okumak ,kişileri tanımaya çalışmak.başta karışık gelse de zamanla anlaşılıyor.ben haftalarca forumda bu yazıları okudum ,anlamadım,ama sonunda çözüyorsunuz.ayrıca eski yazılanları yani kaçırdıklarınızı da okuyun isterseniz
slowworm' Alıntı:
neyse ya önemli değil şu nöbet muhabbeti hakkında soracaktım sadece,neyse artık bi başka zaman sorarım halbuki yazmıştım ne güzel hata oluştu dedi sildi,başka zaman sorarım unutmam,kafama takılan şeyleri soruyorum işte,neyse,bende kalkıyorum,herkese iyi akşamlar,iyi tatiller.
son olarak ORMANLARI SEVGİ KORUR diyorum.saygılar...
ya ben çözdüm ya kesin çözer.birara dedim ben anlayamacam ve çözemeyecem...ama zamanla ve sabırla oluyor(şekil a da görüldüğü gibi)
çözebilmişim değil mi?